Tõnis Mölder valiti Keskerakonna Pirita piirkonna juhiks

Keskerakonna Pirita piirkonna konverentsil valiti uueks juhiks Tõnis Mölder. Varasemalt Pirita linnaosavanemana ja Tallinna abilinnapeana töötanud ning praegu Riigikogu sotsiaalkomisjoni juhtiv Mölder ütles, et tema peaülesanne on komplekteerida teotahteline meeskond ning valmistada ette tugev platvorm järgmisteks kohalikeks valimisteks.

„Keskerakonna jaoks on Pirital olulised haridusvaldkond ja taristuobjektid,“ lausus Mölder. „Eelmisel valmis Kose lasteaed ja tuleval aastal saame loodetavasti alustada Padriku lasteaia projekteerimist. Plaanide kohaselt detsembris valmiv Reidi tee pakub Pirita elanikele leevendust ummikute osas. Kavandatav Mustakivi tee läbimurre muudab kiiremaks ühenduse Lasnamäega.“

Keskerakonna Pirita piirkonda juhtis viimased 24 aastat Enno Tamm, kes jätkab juhatuse liikmena. Lisaks Tammele kuuluvad juhatusse Jekaterina Laidinen, Toomas Loo, Tiit Kosula, Naum Muhhin, Svetlana Sladkova, Jüri Danilov, Merike Kalam, Miroslav Berezovski ja Rauno Leuska.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.