Keskerakonna Raplamaa piirkonna juhina jätkab Mailis Reps

Mailis Reps

05.10.2019

Keskerakonna Raplamaa konverentsil valiti piirkonna juhina jätkama Mailis Reps.

“Tänan südamest oma erakonnakaaslasi selle suure usalduse eest ja luban, et töötan meie eesmärkide täitumise nimel vankumatult edasi,” lausus Reps. “Raplamaa toredaid inimesi ühendab suur soov ühiskonnaelus kaasa rääkida. Nad on valmis panustama ja üheskoos töötama selle nimel, et Eesti areng ja jõukus jõuaks kõikidesse piirkondadesse. On selge, et meid ootab ees palju tööd, kuid just nii on võimalik pälvida ringkonna suurim toetus ja võita järgmised kohalikud valimised.”

Raplamaa piirkonna juhatusse valiti Hans Liibek, Virve Õunapuu, Väino Sassi, Jüri Võigemast, Aleksander Kuruson, Kaja Asuküla ja Peeter Kustmann. Piirkonna uueks koordinaatoriks sai Annika Rannamets ning piirkonna volinikeks valiti Hans Liibek ja Peeter Kustmann.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.