Keskerakonna Ida-Virumaa piirkond sai uue juhi

Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna vastvalitud piirkonna esimees koos osade juhatuse liikmetega. Foto: Andrus Tamm

04.10.2019

Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna konverentsil valiti uueks juhiks Marek Kullamägi.

“Eesmärk on moodustada Ida-Virumaa inimestest tegus ja ühtne löögirusikas, et järgmistel kohalikel valimistel väga hea tulemus teha,” lausus Kullamägi. “Ida-Virumaa areng läheb valitsusele korda ja meie omaltpoolt loodame piirkonna käekäigule kaasa aidata. Isiklikult kutsun Keskerakonna ministreid Alutaguse valda.”

Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonda juhtis rohkem kui kümme aastat Eevi Paasmäe, kes jätkab piirkonna aseesimehena. Juhatusse kuuluvad veel Johannes Neiland, Tiina Luts, Jelena Koršunova, Irina Minina, Alevtina Jermakova, Vitali Ševtšenko, Igor Malõšev, Max Kaur ja Dmitri Lett. Lisaks valiti kolmeliikmeline revisjonikomisjon ja piirkonna viis esindajat erakonna volikogusse.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.