Kristiine linnaosa valitsus ja FC Flora kutsuvad ohutuspäevale

Jaanus Riibe

Sel pühapäeval toimub Lilleküla jalgpallikompleksis FC Flora jalgpalliklubi ja Kristiine linnaosa valitsuse koostöös ühine põnev ohutuspäev, mille külastamine on kõigile tasuta.

Väljas on ka Kristiine Noortekeskus, mis pakub kõikidele soovijatele meisterdada endale helkureid, lisaks veel erinevaid põnevaid tegevusi suurtele ja väikestele osalejatele.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe kutsub linnaosa elanikke tasuta suurele ohutuspäevale. “Sügis on hea aeg tuletada kõigile meelde, kuidas erinevate ohtudega toime tulla ja nendeks valmistuda. Kohal on politsei – ja piirivalveamet, osaühing Autosõit, Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, Punane Rist, maskotid ja paljud teised. Üheskoos Kristiine noortekeskusega on plaanis korraldada töötuba, kus kõigil on võimalus kujundada ja kaasarääkida tuleviku Kristiine rulapargi osas. Tuleb kindlasti põnev ja tegevusterohke perepäev,” selgitas Riibe. “Täname jalgpalliklubi FC Florat suure ja järjepideva panuse eest kogukonna ühendamisel ning noorte arendamisel”.

“Sügis on täis värve, uusi alguseid ja põnevust, kuid ta toob endaga kaasa ka ohtusid, mis suvesoojaga on ehk meelest läinud. Seetõttu on sügis õige aeg meenutada tõdesid, mis meil kõigil selged peaksid olema. Nii korraldamegi teist aastat järjest ohutuspäeva, kus koostöös erinevate partneritega pakume oma kogukonnale võimalust teadmisi värskendada ja põnevate ametitega tutvuda,” lausus Flora kogukonnajuht Katrin Lagerest.

“Sel aastal korraldame ohutuspäeva koos Kristiine Linnaosa Valitsusega, sest meie kogukonda ei kuulu vaid mängijaid ja treenerid, vaid ka kõik ümberkaudsed elanikud. Ootame kõiki osa saama toredatest töötubadest, tegevustest ja mänguelamusest!” kutsus Lagerest.

Päev kulmineerub suure jalgpallilahinguga, kus FC Florale sõidab Lilleküla staadionile külla Paide Linnameeskond. Flora jaoks, on tegemist äärmiselt olulise mänguga, sest võidu korral kindlustatakse Eesti meistritiitel.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.