Pirita linnaosa vanem arutas koostööd politseiga

Politsei tööd tegemas. FOTO: MARIANNE LOORENTS /SCANPIX

Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat kohtus teisipäeval Põhja prefektuuri Ida-Harju politseijaoskonna juhi Roger Kummi ja Pirita piirkonnapolitseinik Marili Tammistega, kellega arutati koostöövõimalusi.

Linnaosa vanem tõi esile, et politsei ja linnaosavalitsuse vahel on olnud hea kontakt ning mõistlik asjaajamine. “Pirita on kõige turvalisem linnaosa Tallinnas ning siinkohal väärib tunnustamist ka politsei professionaalne töö,” ütles Liinat.

Linnaosavanem tõdes, et kohtumise käigus leiti mitmeid võimalusi, kuidas veelgi tihedamat koostööd teha. “Üksteise võimalusi ja vajadusi paremini teades on rohkem võimalusi ka koostööks, näiteks saaksime inimeste otsingul aidata tehnikaga (ATV-d),” ütles Liinat.

“Samuti aitab probleemide lahendamisele kaasa nende täpsem kaardistamine ning siis on juba lihtsam koos lahendusi leida,” tunnistas Liinat. Pirital on aegajalt olnud probleeme kampadega, kes laamendavad velotreki ümbruses ning lõhuvad terviseradadel infoviitasid või spordivahendeid.

“Oleme pahandustest teavitamisel olnud liiga tagasihoidlikud, kuid usun, et tulevikus saame sellised probleemid tõhusas koostöös politsei ja munitsipaalpolitseiga lahendada. Teeme kõik, et Pirita oleks ka edaspidi väga rahulik ja turvaline paik,” lisas Liinat.

1 Kommentaar
  1. Pirita 5 aastat ago
    Reply

    on muudetud läbisõiduhooviks. Tõnis võiks välja tulla mõttega, et vähemalt Kadriorust tuleks ehitada Viimsisse raudtee. St linnametroo nagu paljudes Pranrsusmaa linnades. Kiire ja mugav. Autodele aga kehtestada läbisõidumaks, päevas 100€ või korra eest 50€. Peagi sõidaks terve Viimsi linna rongiga. Ja võib ka Reidi tee üles võtta ja sinna roheala rajada. Kui ärikad muidugi linnaisu ära ei osta.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.