Fotouudis: Peaminister Ratas tunnustas maailmameistrivõistlustel säranud kergejõustiklasi

Foto: Rigikantselei

Stenbocki maja, 6. november 2019 – Peaminister Jüri Ratas kohtus kergejõustiku maailmameistrivõistlustel hõbemedalid võitnud Magnus Kirdi, Maicel Uibo ja viimase abikaasa Shaunae Miller-Uiboga ning tunnustas neid suurepäraste saavutuste ja pakutud emotsioonide eest.

„Spordil on eriline omadus pakkuda positiivseid emotsioone mitte ainult edukalt esinenud sportlastele endile, vaid ka tuhandetele ja tuhandetele pöidlahoidjatele, kes on staadionil või telerite ees,“ lausus peaminister. „Samuti suudab sport läbi positiivse emotsiooni inimesi ühendada. Kaks medalit ühtedelt kergejõustiku maailmameistrivõistlustelt on haruldane saavutus Eestile, meie spordikangelased väärivad selle eest sügavat kummardust.

Peaministri ja sportlaste kohtumisel osalesid ka Eesti Kergejõustikuliidu saavutusspordi juht Kristel Berendsen ja Maicel Uibo isa Toomas Uibo.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.