Mustamäe pakub huvilistele tasuta raamatuelamust

Raamatud

Alates novembrist saavad kõik huvilised tulla endale Tallinnas Mustamäe linnaosa valitsusse, Mustamäe päevakeskusesse ja Mustamäe turule tasuta raamatuid valima, samas saab ka ise raamatulettide valikut rikastada ja tuua sinna kirjandust juurde.

“Korraldame sama heategevusüritust juba teist aastat ja tuleb öelda, et Mustamäe elanikele on selline heategevus väga meeltmööda.Tänavu kogusime 23. oktoobrist kuni 8. novembrini koostöös Mustamäe koolide ja lasteaedadega raamatuid, mis on kellelgi juba pikki aastaid riiulitel seisnud, ning nüüd on meie raamatuletid valmis inimesi rõõmustama!” ütles Dmitriy Fadin, Mustamäe noorte nõukogu kuraator. „Mustamäe noorte nõukogu on väga tänulik  mustamäelastele ning linnaosa koolidele ja  lasteaedadele hea koostöö eest.“

“Raamat on selline asi, mida ei saa prügikasti visata, ja mul on väga hea meel, et on kohti, mis annavad raamatutele uue elu ja inimestele uued elamused. On väga hea, et meie noored jätkasid sel aastal raamatute kogumise kampaaniat! Tore on näha, kuidas noored teevad kasulikke asju. Toetan meie noorte ettevõtmisi alati ja loodan, et meie noorte nõukogu sellega ei piirdu,” ütles Lauri Laats, Mustamäe linnaosa vanem.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.