Jüri Ratas: Eesti ühiskonnas ei ole kohta ähvardustele

Jüri Ratas

17.11.2019

Peaminister Jüri Ratas reageeris opositsioonilise Reformierakonna esimehele Kaja Kallasele tehtud ähvardusele.

“Eesti ühiskonnas pole mingit kohta sellistele räigetele ähvardustele, millega pannakse tõsise löögi alla meie inimeste turvatunne.

Tunnustan Politsei- ja Piirivalveameti teenistujaid kiire reaktsiooni eest, millega selgitati välja, et tegelik oht Kaja Kallasele saadetud ähvarduste puhul õnneks puudub. Olen veendunud, et PPA võtab iga ähvardust inimese elule täie tõsidusega, et tagada kogu meie ühiskonna turvalisus ning selgitada välja selliste tegude motiivid ja autorid,” kirjutas Jüri Ratas oma Facebooki lehel.

6 kommentaari
 1. Meil 4 aastat ago
  Reply

  ei tasu neid ähvardusi tõsiselt võtta. See on ülevõetud haigus vankadelt, kes vähegi sobival juhul karjuvad “jaa tibjaa ubjuu, pläätt”. Kuid üldse ei mõtle seda tõsiselt. Veel vähem tuleks kahtlustada arga eestlast, kes jommispäi nii oma viha leevendab.
  Kuid mis põhiline, kui eestlane kedagi juba ähvardab, siis on ähvardatu ka seda väärt.
  Nii et ei maksa mõne vanamuti ähvardusi tõsiselt võtta ega kogu kapot ja politseid häireolukorras välja kutsuda. Pealegi kui rehve hoitakse pilpa peal aga teised visatakse solgipange. Küll näete, ka KaKa ähvardaja saab nagu Rõiva Taavikese oma, kuid Ranna Moonika ähvardaja mitte kui midagi. Ja võrdõiguslaste eestvedaja Pakosta Liisu on vait. Rahvalt raha võtab vastu aga tööd ei tee!

  • Ja 4 aastat ago

   ma üldse ei imesta, kui KaKat ähvardas Krossi Meeri. Kuid seekord juba KaKa teadmisel ja Eeriku juhtimisel ja vigu ei tehtud. Sest vaja oli kannatajana pildile pääseda.

 2. Nii 4 aastat ago
  Reply

  nagu ei hammusta haukuv peni, ei tapa ka avalikult ähvardanu. Tapetakse ikka salamisi. Nii et on täiesti asjatu teha mingi ähvardaja arvel KaKale reklaami, et ta pildil püsiks.

 3. mnjah 4 aastat ago
  Reply

  “Poliitilise laiba” päästeoperatsioon on käimas ja sellega rapsitakse üksjagu. Ratas ei saanudki reageerimata jätta, tuleb välja selgitada, kes on selle taga ja mis on motiivid ja need ka hiljem avalikkusele teada anda. PM-s on täna libauudis selle kohta, kes võiks libakonto taga olla ja juba levitatakse seotust EKRE-ga. Samal ajal on ähvarduse teksti peal hoopis teine FB profiili pilt ja FB ajajoon näitab, et seda pole muudetud, v.a eile kui valge tuvi on nüüd mustal taustal. Keelekasutus ei sarnane mingilgi määral ähvardaja omaga. Ja kes on siis selle varikonto omaniku sõprade hulgas, Pevkur, Milling, Madisson, Sandra Nurmsalu, jne. Listist lahkumine on vaid sekundite küsimus ja miks poliitikud(eriti veel reformierakondlased peaksid olema tundmatute ekre pooldajate sõbrad FB-s)Ja veel huvitaks täna mind enim, kas PM luuletas ise selle libauudise kokku või antigi Politseist infot olukorras kus ähvardaja isik on tuvastamata. Y.Toom tegi ka suu lahti ja läks muidugi otsemaid teed EKRE kallale ja Kallast kiitma, aga Helmed viitasid ju M.Krossi juhtumi vol 2-le ja see oli sama värdjalik nagu Kallasele tehtud ähvardus. Samas ei pannud tähele, et Toom oleks kuidagi reageerinud Kallase solvangute peale J.Ratase suunal. Mida me siis nüüd arvame peame, kas talvemantli krae on Toomil juba oravanahast?

  • Jaana 4 aastat ago

   on oma rahva reetnud massimõrvar Assadi sõbranje ja see ütleb kõik. Seega, kui te ei taha, et Assadi sulased teil pea maha nüsiks, siis käpad eemale Jaanast!

 4. Jah 4 aastat ago
  Reply

  Väga õige Sellele tuleb lõpp teha. aga kui see nii alatu poleks siis ajaks see olukord naerma. Meie kõige suurema kurikaela abikaasa valetasn, nüüd siis järjekordne vale K.Kallase poolt. Neid valetajaid on veel teisigi. Reformierakondlased on harjunud valetama sest nende valed ja laim on alati karistamatult läbi läinud. Nad tegutsevad vaid selle nimel et võimule saada kasutades alatuid võtteid. Isegi Ansip ütles et teeb kõik mis võimalik et valitsusliitu laiali ajada. Jah sama Ansip kelle valitsemise ajal vaesus aina kasvas ja ebaõiglus aina lokkas.vähemalt nüüd me teame millega ta seal Brüsselis tegeleb. Aeg-ajalt vahetatakse süüdistuste sisu. Viimasel ajal on moodi läinud korruptsioonisüüdistused, urgitsemised diplomitöödes jne. Aga nüüd valetatakse julmalt nagu neid oleks keegi ähvardanud või isegi kallale tulnud. Isa reformierakondlased ei teinud mitte midagi meie rahva heaks ja nüüd segavad kogu aeg neid kes tahavad meie elu paremaks muuta. Kui palju parem oleks meie elu ilma Reformierakonnata. Veel ühte reformistlikku valitsust ei kannataka meie riik enam välja.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.