Maria Jufereva-Skuratovski valiti rahvastikupoliitika ja rahvussuhete komisjoni esinaiseks

Rahvastikupoliitika ja rahvussuhete komisjon

Riigikogu liige Maria Jufereva-Skuratovski valiti Keskerakonna volikogu rahvastikupoliitika ja rahvussuhete komisjoni esinaiseks. Komisjoni esimesel istungil arutleti kodakondsuspoliitika kitsaskohtade üle ning otsustati, milliseid teemasid hakkab komisjon käsitlema.

„Komisjon kavatseb tegeleda valdkondadega, mis pakuvad suurt huvi kogu ühiskonnale. Kindlasti tahame välja pakkuda lahendusi selleks, et peamiselt majanduslikel kaalutlustel välismaale tööle läinud Eesti inimesed tuleksid kodumaale tagasi. Õnneks näitab viimaste aastate trend, et ühiskonna jõukuse suurenedes on üha rohkem Eesti elanikke koju naasmas,“ lausus Jufereva-Skuratovski.

Komisjonis arutleti ka pagulasprobleemi ja töömigrantide, iibe ning kodakondsuse temaatika üle rahvusvahelises kontekstis. Komisjoni töö käigus vastu võetavad arvamused aitavad kujundada Keskerakonda seisukohti eelpool mainitud teemadel ja pakkuda poliitilisi lahendusi.

Rahvastikupoliitika ja rahvussuhete komisjoni aseesimesteks valiti Maardu linnapea Vladimir Arhipov ja Tartu volikogu liige Jelena Frunze.

2 kommentaari
  1. Arutleti 1 aasta ago
    Reply

    ja võeti vastu otsused aga MILLISED? Kui kahjulikud need otsused on eestlusele?

  2. Hundisilma Edgar 1 aasta ago
    Reply

    Uvitav küll, et minu vanu vihmavarjuhoidjaid kusagile edutatakse minu nõusolekuta. Aga eks need noored ongi ülekäte läinud, neil on peapööritus edusammudest, kui klassikuid tsiteerida. Ratas pole minu hoovi ammu enam veerenud, Ernits kah enam külas ei käi. Kurb.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.