Järvamaa aasta isa on keskerakondlane Ardi Selge

Ardi Selge

Järvamaa aasta isa 2019 on Karinu külas elav Ardi Selge, kelle peres kasvab 10 last! Uue-Raja talus on lihaveised, lehmad, lambad, kanad. Tegeletakse põllumaa harimise ja teraviljakasvatusega.

Keskerakonda kuuluvat Ardit kandidaadiks esitanud inimesed tõstavad esile tema töökust ja abivalmidust. Ardi pere töötab kui ühtne meeskond, nad on väga kokkuhoidvad. Nad toetavad üksteist kõigis ettevõtmistes. Neil on kaunis ja korras kodu. Ardi pere väärtustab väga peretraditsioone. Kõigil lastel on hobid: tegeldakse ponisõidu ja kokandusega, poisid aitavad isa talutöödel. Vabal ajal mängivad nad kabet ja malet, sõidavad ratastega ning on väga sportlikud. Lastele on ehitatud koju ka suur mänguväljak, kus on võimalik liugu lasta, kiikuda ja liivakastis mängida.

Koolis õpivad lapsed ainult väga headele hinnetele ja on eeskujuliku käitumisega. Üksteise jaoks ollakse alati olemas ning tegutsetakse üheskoos. Nad jagavad oma rõõmusid ja saavad ka raskustest üle ühiselt. Pere on aktiivne ja rõõmsameelne ning neil on alati koos midagi ette võtta. Ardi pere väärtustab liikumist ja tervislikke eluviise. Koos perega korraldavad nad oma talus talviseid suusavõistlusi ja suvel kutsuvad kokku teisi lasterikkaid peresid Järva vallast, et koos veeta lustlik ja sportlik perepäev. Ardi on pere süda, kes leiab alati aega oma laste jaoks, et nendega koos õppida ja meisterdada.

Esimest korda valiti Järvamaa aasta isa 2015. aastal ja siis pälvis tiitli Keskerakonna Järvamaa piirkonna koordinaator Valeri Ivanov.

Kesknädal

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.