Maria Jufereva-Skuratovski: Lasnamäe kaart täitub uute liiklussõlmedega

Foto: Konstantin Sednev/Scanpix

Järgmise aasta riigi eelarves on terve hulk projekte, mis panustavad oluliselt Lasnamäe arengusse. Riigi poolt algatatud uute liiklussõlmede ehitamine on justkui adrenaliinisüst Tallinna linna kommunaalehituse projektide teostamiseks, kirjutab arvamusloos Riigikogu liige Maria Jufereva-Skuratovski.

Nii valitsuse kui ka Tallinna linna eelarve strateegiad käsitlevad mõlemad Lasnamäe tagaosa kiiret arendamist. Pean silmas piirkondi, mis piirnevad Muuga, Viimsi, Maardu, Looga ja Lasnamäega ühte sulavad. Olulisemaks projektiks võib pidada tulevast kahetasandilist Väo liiklussõlme Peterburi maantee lõpus, mis suunab liiklusvoogu Tallinna ringteele, Rahu ja Peterburi teele.

Loe lähemalt: http://www.pealinn.ee/tagid/koik/maria-jufereva-skuratovski-lasnamae-kaart-taitub-uute-n248212

1 Kommentaar
  1. Elasin 2 aastat ago
    Reply

    4 aastat Lasnamäel, õnneks sain võimaluse sealt ära kolida. Naabrid vaatasid kadedusega järele, kui kolimisautoga minema vurasin. EI ENAM taolist “elu”!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.