Soome peaministri Sanna Marini Eesti külastus. Suur fotogalerii.

2 kommentaari
  1. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    Soome on tore ja edukas riik kus ei topita oma nina teiste riikide siseasjadesse, ei õhutata vihavaenu Venemaa vastu. Tegeldakse peamiselt oma riigi ja rahva heaolu edendamisega. Meie oleme vastupidiselt üks vaesemaid riike Euroopas ja meie riigi välispoliitika on mannetu sest vaid suurriigid võivad midagi ära teha. Nüüd ei saa isegi süüdistada Venemaad Iraani ja Iraagi konfliktides sest Venemaa ei hooli nende riikide naftast ngu USA ja saab nende riikidega hästi läbi. USA viis oma väed Iraaki ja pidevalt survestab Iraani. Need riigid kus pole naftat tahab USA allutada endale majanduslikult. Parim erakond Keskerakond on valitsuses koos Isamaaga ja kuigi Isamaal on nüüd tubli esimees on see erakond pühendunud peamiselt sõjandusele, Venemaa-vastasele tegevusele ia pugemisele USA ees. Aga meil on kõigepealt vaja lahendada oma sisemised pinged ja tõsta elatustaset kille reformistlikud valitsused viisid viimaste hulka.

  2. Aga 3 aastat ago
    Reply

    kus on pilt, kus Mart ja Sanna kallistavad? Miks tsensor selle avaldamise keelas?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.