Keskerakonnaga liitunud Helve Särgava: soovin Tallinna linna arengusse panustada

Helve Särgava

Kauaaegne Harju Maakohtu kohtunik ja esimees ning Tallinna Linnavolikogu liige Helve Särgava allkirjastas 21. jaanuaril liitumisavalduse Keskerakonnaga.

Helve Särgava ütles, et ta soovib poliitikas aktiivselt osaleda ja tahab Tallinna linna arengusse panustada. „Mitmed Tallinna linna algatused on mulle südamelähedased,“ ütles Särgava. „Toetan seaduslikke takistusi, mis piiravad alkoholi liigtarbimist. Jah, igal inimesel on õigus otsustada, kui palju ta alkoholi tarbib, kuid oma käitumisega ei tohi häirida kaaslinlasi ega tekitada neile ebamugavusi.“

Samuti kuulub Helve Särgava prioriteetide hulka lähisuhtevägivallaga seotud probleemide ennetamine ja nende efektiivsem lahendamine. „Tallinnal on võimalused selles vallas reaalselt midagi ära teha. Eelkõige pean silmas ruumide rajamist, kuhu saaks toimetada kas vägivallatseja või ohver. Pikalt kohtusüsteemis töötanuna võin kinnitada, et praktiliselt kõik perevägivalla teod pandi toime alkoholijoobes.“

Helve Särgava tõstis esile Tallinna linna panustamist lastesse – tasuta söögi pakkumine lasteaedades ja koolides on väärt algatus. „Viimastel aastatel on põhjalikult renoveeritud mitmeid lasteaedu ja koole,“ lisas ta. „Tahan hea seista ka selle eest, et soodustada kortermajade renoveerimist. Olen lihtne maatüdruk ja Keskerakond on heas mõttes lihtsate inimeste erakond. Me sobime hästi!“

Lisaks eelpool nimetatud tiitlitele on Helve Särgava Valgetähe III klassi teenetemärgi kavaler, aasta pressisõber (2011), aasta ema (2014), aasta naine (2016) ning kolme lapse ema ja seitsme lapselapse vanaema.

4 kommentaari
 1. vana 3 aastat ago
  Reply

  Loomulikult Tallinnas on palju probleeme aga juhul, kui Te tõesti tahate inimsõbralikku linna,siis need märgitud probleemid on väga vajalikud ja loodame nende lahendamisse koos linnapeaga.
  Peale selle ei kao ka kunagi linnast autoliiklus koos parkimisega ja parkimishinna meelevaldne tõstmine eraparklate omanike poolt linna maa peal kasu teenimise eesmärgil ei ole ka õige.
  Linnas parkimine ei pea olema taskukohane ainult rikastele vaid ka tavalisele töömehele ja miiniumpalgaga inimestele jne.

 2. Nõus 3 aastat ago
  Reply

  olen Helvega selles, et las joovad aga kohe saavad karistada. Näeksin hea meelega, kuidas politseiväed öösiti laamendavaid ivanne ja jaane ööklubide juurest ära koristavad ja kena trahvi kaela soolavad. Kui ainult tohiks. Ehk nüüd Helve pakub välja ka seaduseparandused, mis paneks rusika tööle ja pead lendama.
  Nõus pole aga tasuta rahakülvamisega. Meil ikkagi kapitalismus võimul ja igaüks peab ennast ise ülal pidama, ka lapsi muuseas, mitte ei käi kerjakotiga linnavalitsusest raha kerjamas. Eestlaste töökusest ja uhkusest pole sittagi järel.

 3. Nojah 3 aastat ago
  Reply

  Eks Keskerakonda astuvadki parimad inimesed kes tahavad midagi head ära teha. Tark, õiglane ja tubli naianeTallinnas on kogu aeg probleeme lahendatud ja siin on kõik paremas seisus kui mujal. Keskerakondlased teevad tööd ja ei lasku laimajate tasemele, ei viida aega valesüüdistuste väljamõtlemisega nagu teevad seda reformierakondlased.

 4. Helve 3 aastat ago
  Reply

  kasutegur oleks märgatavalt suurem konservantide ridades.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.