Tanel Kiik: rünnakud Mailis Repsi vastu on olnud arusaamatud

Mailis Reps

Soovin avaldada toetust haridus- ja teadusminister Mailis Repsile.

Me elame ja tegutseme kõik eriolukorras. Paljud meist ei tea varahommikul tööle minnes, milliseid ootamatusi võib päev tuua või mis kell öösel koju jõuame. Selles valguses on arusaamatud rünnakud ministri vastu, kes püüab pidevalt muutuvates oludes anda haridusvaldkonnale ning koolipidajatele võimalikult palju kindlust edasiste sammude seadmisel.

Mailis täidab haridus- ja teadusministri kohustusi juba neljandas valitsuses ning nii tema kui kogu Haridus- ja Teadusministeerium on teinud väga palju tööd, et koostöös koolipidajate ja õpetajaskonnaga jõuda parimate lahendusteni. Haridusasutused, õpetajad ja õppejõud, õpilased ja üliõpilased ning lapsevanemad üle Eesti on tõsiselt pingutanud, et õppetöö jätkuks ka eriolukorra tingimustes. See on ühine saavutus, mis aitab hoida meie noorte teadmisi ka edaspidi maailma tipptasemel.

Omapoolsed ettepanekud, aktiivne kaasamõtlemine ja konstruktiivne arutelu on omal kohal kõigis valitsemisalades nii tava- kui eriolukorra ajal. Isiklikud rünnakud ja sildistamine ei aita aga meie hariduselu vähimalgi määral edasi viia.

7 kommentaari
 1. Elmer Hill 9 kuud ago
  Reply

  Jaa, nelja valitsuse minister arvab siiamaani, et gümnaasiumi riigieksam on tehtud, kui 100-st punktist 1 ära kobistab.Mitu ministriametit Sm.Ligi läbi tegi?Aga küllap Reps ikka parem on, rääkimata lokipoisist.

 2. Kui temale on arusaamatu, siis 9 kuud ago
  Reply

  on Kiigega asi halb.

 3. Pede-Tanel 9 kuud ago
  Reply

  pole vist üldse aru saanud, millist uba on Mailis välja ajanud. Mitte mingit tegevusplaani, ainult umbluu.
  Ise midagi ei tee aga surub oma lollusi peale ka neile, kes elavad nakkusvabas Eestis.
  Miks Tanel ise pole nakatunuid eraldanud, vaid on nad koju vabakäigule saatnud, et nad saaks võimalikult paljusid nakatada. Ja kus on kord hooldekodudes? Et kõik võivad käia sisse-välja, et saaks neist surmaeelikutest lõpuks lahti, siis jääb eelarvesse raha rohkem järele. Kas nii?

 4. Nojah 9 kuud ago
  Reply

  Peaks juba harjuma reformierakondlase rünnakuga, see on nii tavaline.Ise nad pole midagi head teinud meie inimeste heaks ainult laimavad, mõtlevad välja valesüüdistusi rikkudes inimeste tervist.

 5. Kui 9 kuud ago
  Reply

  varem olid hädaministrid Palo Urve ja Partsu Juss, siis nüüd Kiigu Tanel, Aava Jaak ja Repsu Mailis. Just nemad on nüüd rahvale kõige kahjulikumad. Kes aga selle maltsa välja juurib? Ega omti loll valija?

  • Just 9 kuud ago

   Täitsa õige jutt!

 6. Tõnis Viilol 9 kuud ago
  Reply

  Reps asus Kiike kaitsma ja vastupidi. Tekstid on ühed.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.