Paul Moora 03.12.1940 – 09.04.2020

9. aprillil lahkus meie hulgast pikaajaline Keskerakonna liige, Alatskivi osakonna kauaaegne juht Paul Moora.

Paul oli erakonnas lugupeetud ja hinnatud mees. Mõne kuuga ehitas ta üles Keskerakonna Alatskivi osakonna ja kasvatas selle sajaliikmeliseks. Tema tööstiiliks oli inimestega tagasihoidlik kuid mõjus igapäevane suhtlemine. Ta oskas keerulisi riigi ja erakonna asju lihtsate sõnadega rahvale ausalt selgitada. Paul oli Keskerakonna volikogu liige, lühikest aega ka Tartumaa osakonna esimees. Kohalik rahvas usaldas teda ja valis ta ka endise Alatskivi valla volikokku.

Paul ja tema abikaasa Svetlana ei pidanud paljuks oma kodus korraldada Keskerakonna koosolekuid ja kokkusaamisi. Külalised on seal majas alati oodatud. Pauli teati ka kui kuldsete kätega tehnikameest. Ta ehitas ja remontis oma koduses täiusliku sisustusega töökojas igasuguseid masinaid, mida põllumajanduses või ehituses vaja läks. Ta oli autolukksepp, treial, kraanajuht, elektrik, ehitusmees, põllumees. Oma abist ei keeldunud ta ümbruskonna talumeestele kunagi. Paul oli nooruses ka spordimees, sõitis motokrossi ja oli võitnud arvukalt medaleid.

Südamlik mälestus heast kolleegist ja sõbrast jääb alati meie südameisse.

Marika Tuus-Laul

Keskerakonna Tartumaa piirkonna esimees

1 Kommentaar
  1. Jane 9 kuud ago
    Reply

    Väga kahju. Oli tubli ja aus inimene. Kaastunne omastele. No eks Keskerakonda kuuluvadki Eestimaa parimad inimesed.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.