Erakond pildis

Pildiallkirjad:

Maskid ees ja kaks meetrit vahet – niimoodi toimuvad eriolukorras valitsuse pressikonverentsid. Tervis eelkõige!

Keskerakonna erinevate piirkondade koordinaatorid tunnustasid ja tänasid kohalikke sotsiaaltöötajaid, kes praegusel keerulisel ajal suurt koormust ning vastutust kannavad. Juuresoleval pildil annab Tartumaa koordinaator Jaanus Raidal toonust tõstva paki üle Elva valla sotsiaaltöötajatele.

Euroopa Parlamendi saadiku Yana Toomi algatusel toimetati 70-le üksi elavale Tallinna eakale toidupakid. Kokku jaotati 1173 kilogrammi toitu ja selle käigus läbiti pealinna tänavatel 598 kilomeetrit.

Riigikogu liige Kaido Höövelson laadis autosse 400 rätikut ja 3500 komplekti hügieenivahendeid ning toimetas need Tallinna Sotsiaaltöö Keskusesse, et riskigruppi kuuluvatele inimestele abikäsi ulatada.

Tegemist ei ole koroonatõrjega – Tallinnas toimub igakevadine tänavapesu. 15. mail toimub Tallinna päev ja selleks ajaks on vaja pealinn läikima lüüa.

Märtsi lõpus asus Lasnamäe linnaosa vanemana tööle seni Kesklinna linnaosa juhtinud Vladimir Svet. Tuult tiibadesse, Vova!

11. aprillil aastal 2019 valis Tallinna Linnavolikogu Mihhail Kõlvarti Tallinna linnapeaks. Aasta jooksul on palju tööd tehtud ja suur hulk tööd seisab veel ees. Nagu öeldakse – Tallinna linn ei saa kunagi valmis.

5 kommentaari
 1. Nagu 2 aastat ago
  Reply

  ikka, käivad sageli mõned arvud mul peast ruttu läbi. Seekord jäi ette teave Jaana toidupakikeste jaotamise kohta 598 kildi ulatuses. See pani juba mõtlema ja arvutama.
  Kui pakisaajaid oli 70 ja pakid kaalusid 1173kg, siis 1 kohta kaalus pakk 16,7kg. Kui kuivained, siis jätkub küll pikaks ajaks. Kui kiirestiriknevad, siis pidi eakal olema küllalt suur abiliskond, et aitaks enne halvaksminekut kõik ära süüa.
  Häirivam oli aga läbikihutatud 598km. 598/70 ütleb, et 1 pakisaaja kohta tuli läbida 8,5km! Kas tõesti? Nii et üks pakk 16,7kg Lasnamäele, siis samasugune Mustamäele, seejärel pakk Koplisse, siis taas Lasnamäele, edasi Männikusse, siis Õismäele jne. Miks ei sätitud enne kaardile pakisaajate elukohti ja koostatud lühim tee, et nad kõik väikeste vahedega saaks pakid kätte? Tonn pakke mahub väikeveokisse kenasti ära.
  Tundub et midagi on ses loos mäda. Kas eesmärgiks oli võimalikult palju pentsu kulutada et rohkem raha kantida või asi oli muus. 598km ütleb ka et 1 päevaga seda paki tuppaviimisega koos ei läbi, vaja on vähemalt 2 päeva. Ning Tallinna tänavail kihutada 7 tundi 80…90km/t ületab samuti mõistuse.

  • hm 2 aastat ago

   Mulle hakkas see läbisõit ka kohe silma. Vaevalt Yana Toom ise või keegi teine nende pakkidega niimoodi hullumeelse kombel mööda linna paarutas. On ju kirjas, et Yana Toomi algatusel. Keegi esitas lihtsalt veidi suurema arve pakkide laialiveo eest. Pripiska, nagu nõuka-ajal seda asja nimetati.

 2. Jah 2 aastat ago
  Reply

  Tallinnas on tõepoolest palju ära tehtud ja pikemat aega on olnud Tallinnas tubli valitsus. Edgar Savisaar oli erakordselt tark, hooliv suure töövõimega linnapea ja praegune linnapea on temalt palju head õppinud ja tubli töö kestab edasi. Reformierakond tegi küll kõik võimaliku et pealinna oma alluvusse saada püüdes teelt kõrvaldada E.Savisaart. See oli alatu aga õnneks ei saanud nad Tallinna oma alluvusse ja loodame et ka edaspidi ei saa sest see oleks katastroof.

 3. Meie riik Keskerakonna juhtimisel 2 aastat ago
  Reply

  upakil. Kraabitakse raha kõikjalt kokku. Ka inimeste pealt. Maskitega laus lollus. Ei reageeritud hädadele kiiresti ja nüüd igasugused firmakesed õmblevad juhuslikke inimestega. Võimalik, et ostes selle maski saad ka kaasa pisikud. Pensionärid ei jõua maske osta. Pension tõusis 7 e ja kahtlase väärtusega, võltsitud dokumentidega maksab üle kolme euri. Valitsus saab maskid tasuta nagu töövahendid.
  Lõpuks lasti diisli hind alla kuid bensiini hind ei lange. Lüpstakse rahvast nagu vene ajal lüpsti kolhoosides lehmi. Valimistel mõelge ikka enne kui hääle Ratta meeskonnale annate.

 4. Oleks 2 aastat ago
  Reply

  loomulik, kui mingi aktsiisi langetamisega langeks kohe ka vastav hind ning samavõrra, mille on aktsiis seni ära röövinud. meil see nii ei käi. Nt kui midagi alandada 30%, siis silmakirjaks alandatakse ka kauba hinda 10%, mis aga kuu-kuult hakkab % võrra tõusma ning ollakse taas lõhkise küna ees. Miks Jurka jahumütside valitsus sellist seost ei sätesta? Kangesti tundub, et jahumütside ahne käpp on kuskil sügavalt sees.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.