Valga vallavanem süüdistab kahte volikogu liiget laimamises

Ester Karuse

Valga keskerakondlasest vallavanem Ester Karuse süüdistab kahte opositsiooni kuuluvat saadikut valeväidete ja laimu levitamises.

Karuse teatas, et tema kohta on sotsiaalmeedias esitatud korduvalt valeväiteid ja laimu ning seetõttu on ta otsustanud oma õiguste kaitseks pöörduda advokaadi poole.

“Valga vallavolikogu liikmed Kaupo Kutsar ja Ivar Unt on viimase paari kuu jooksul avaldanud minu kohta ebaõigeid andmeid või põhjendamatuid hinnanguid, mis kahjustavad minu kui Valga vallavanema mainet ja riivavad minu eneseväärikust, kuid annavad ka tunnistust sellest, et nimetatud volikogu liikmetel on veel midagi õppida,” teatas Karuse.

Kutsar kuulub Sotsiaaldemokraatlikkusse Erakonda ning Unt Reformierakonda.

“Annan Kaupo Kutsarile ja Ivar Undile võimaluse esitada tõendid ja põhjendada enda tegu. Kui neil tõendeid ei ole ja nad soovivad jääda härrasmeesteks, võiksid nad avaldada Lõuna-Eesti Postimehes vabanduse,” sõnas Karuse.

Karuse sõnul keelb põhiseadus teiste inimeste kohta valetamise. “Keelatud ei ole lapiku maa teooriast rääkimine, teise inimese mustamine aga on. Enda upitamine teise inimese kohta valetamise teel pole ühelgi juhul lubatud. Tegemist ei ole sõna- ega ajakirjandusvabaduse teostamisega, kui üks isik avaldab teise isiku suhtes ebaõigeid väiteid, mille osas ta teab või peab teadma, et tegemist on kindlasti ebaõigete väidetega,” sõnas ta.

Valgas võimul olnud Keskerakonna ja Reformierakonna koalitsioon lagunes talvel. Uue võimuliidu moodustasid Keskerakond ja Eesti Konservatiivne Rahvaerakond.

8 kommentaari
  1. Joe 4 aastat ago
    Reply

    See et reformierakondlased valetavad, laimavad ja leiutavad valesüüdistusi on tead. Seda nad teevad pidevalt ja karistuseta. Kahju kui sotsid lähevad sama teed.

  2. Jah 4 aastat ago
    Reply

    Reformierakondlastel pole töötulemusi ja siis nad mõjutavad inimesi valedega. Peavoolumeedia toetab neid ja õigusmõistjatelt nad karistusi ei saa. See viirus mis tuleb neilt on samuti hädaohtlik sest rikub inimeste tervist ja segab tööd-

  3. Läheb 4 aastat ago
    Reply

    lahti! Naised ei kannata, kui nende kohta öeldakse, et lehes on teine pilt, kui tegelikult välja näeb.

  4. Marko 4 aastat ago
    Reply

    Too siis näited koos põhjundesega, kuidas on laimatud. Mitte midagi… Tüüpiline kesik, kes kräunub, et tehakse liiga. Väga vastik naisterahvas!!!

    • See 4 aastat ago

      koputamine paistab pigem reklaam olevat. Midagi teha ei oska aga vaja pildil püsida. Järgmine kaebus tuleb, et vesi on märg.

  5. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    Venemaa ei ole meile kunagi midagi halba teinud, vaid tahab aidata põja vajunud Eesti majandust päästa, kuhu on vajutanud meid Reformierakond!

    • Marko 4 aastat ago

      Siin ei olnud Venemaast juttugi

  6. Pask 4 aastat ago
    Reply

    Kas maa on siis lapik? Muide, Tallina Linnavalitsus andis mõni aeg tagasi sellele Lapiku Maa MTÜle 60 tuhhi toetust. Noored “ostap benderid” itsitasid pihku ja lasid leelot edasi…

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.