Eestimaa Aasta Pere 2020

Aasta Pere 2018

Eesti Keskerakonna naisteühendus KENA kuulutas välja 1. juuni konkursi Eestimaa Aasta Pere 2020 väljaselgitamiseks. Konkurss sai alguse 2018. aastal ja KENA eesmärk on hoida seda kaunist tava, mille läbi väärtustatakse perekonna tähtsust laste kasvatamisel, ning vanema(te) panust rahva järjepidevuse tagamisel.

Valituks võib osutuda iga tubli pere, keda iseloomustab elujaatav hoiak, ühtehoidmise tunne ja soov ennast arendada. Eestimaa Aasta Pere aunimetusele saavad kandideerida kõik tublid pered, ka üksikvanemaga, kus kasvab vähemalt üks kuni 18. aastane laps.

Ettepanekuid esitatavate perede kohta koos motivatsioonikirjaga, milles on viide pere nõusolekule kandideerimise kohta, ootame hiljemalt 1. augustiks k.a. aadressile Eesti Keskerakond, Eha Võrk, Narva mnt. 31-M1, Tallinn, 10120 või e-postile naiskogukena@gmail.com.

Aasta Pere pidulik väljakuulutamine ja austamistseremoonia toimub augustis. Eestimaa Aasta Pere aunimetuse pälvib kord aastas küll ainult üks pere, kuid algatuse sügav mõte on kantud hoolivusest, soojusest ja soovist rõhutada pere olemuse tähtsus ja rolli tänapäeva ühiskonnas.

Ootame Sinu ettepanekuid üle Eestimaa. Tunnusta omakandi tublit peret!

Eha Võrk
KENA president

Ülle Juht
KENA asepresident, Eestimaa Aasta Pere konkursi projektijuht

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.