Lasnamäe vanem võtab elanikke vastu telefoni teel

Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet

Tallinna Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet võtab neljapäeval elanikke vastu telefoni teel.

Kuna helistajaid on palju, siis jätkuvad linnaosavanema vastuvõtud telefoni teel ka juunis, teatas linnaosa pressiesindaja kolmapäeval. Svet peab pressiesindaja sõnul oluliseks, et ka ilma otsekontaktita oleks inimestel võimalus jõuda oma küsimuste ja probleemidega linnaosa valitsuseni.

Paljud Lasnamäe inimesed võtavad ühendust e-posti või sotsiaalvõrgustike kaudu, ent on päris palju neid, kes selliseid kanaleid kasutada ei saa, ei oska või pole harjunud. „Alati on ka mõni küsimus, mida inimesel on emotsionaalselt kergem rääkida kui kirjutada. Seetõttu jätkan ka juunis elanike vastuvõtmisega telefoni teel,“ rääkis  Svet.

„Viimaste vastuvõttude peateemaks on kujunenud parkimiskohtade puudus. Elanikele teevad muret romuautod, mis seisavad kasutult ja on hõivanud parkimiskohad. Lisaks on lasteaedade ümber puudu parkimiskohtadest, mille tagajärjel on hommikuti ja õhtuti tänavad kinni pargitud,” rääkis Svet.

Linnaosa vanem vastab elanike küsimustele neljapäeviti kella 13-14 telefonil 645 7780. Eelnevat registreerimist ei toimu.

Lasnamäe linnaosavalitsusele saab alati oma küsimusi esitada ka e-posti teel aadressil lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 6457700 või kirjutades Facebooki lehele https://www.facebook.com/Lasnamae/ .

1 Kommentaar
 1. See 3 aastat ago
  Reply

  on imelihtne!
  Trrrrr-trrrrrrrr!
  Halloo, siin Lasnamäe linnaosa vanema seltsimees Vladimir Sveti vastuvõtutelefon. Kui soovid rääkida Voova endaga, siis vajuta 1, kui mõne tema asehalduriga, siis vajuta 2.
  Kui tahad pärida vene keeles, siis vajuta 1, kui inglise keeles, siis vajuta 2, kui eesti keeles või mõnes muus keeles, siis vajuta 3.
  Kui tahad teada, kuidas asjad ei pea käima, siis vajuta 1, kui tahad teada, kuidas asjad peavad käima, siis vajuta 2.
  Kui tahad pugeda ja kiita, siis vajuta 1, kui tahad sõimata, siis vajuta 2.
  Jne.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.