Keskerakonna Raplamaa piirkond toetab Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena

Keskerakonna Raplamaa piirkonna juhatus otsustas üksmeelselt esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Juhatuse kandidaatideks esitab Raplamaa piirkond järgmised liikmed: Mailis Reps, Jaak Aab, Taavi Aas, Tanel Kiik, Jaanus Karilaid, Anneli Ott, Janika Usin ja Kersti Sarapuu. Aukohtu esimehe kandidaat on Kalle Klandorf.

“Hindame Jüri Ratast kui väga võimekat juhti, kellel on kogemust ja tarkust viia Eesti Keskerakonda edasi eesmärke täitva ühtse meeskonnana,” ütles piirkonna esimees Mailis Reps. “Jüri Ratas on peaministri ülesannete täitmise kõrvalt leidnud aega pühenduda ka erakonna piirkondadele, innustades oma töökuse ja eestvedamisega ka teisi erakonna liikmeid.”

Uued liikmed valitakse juhtorganistesse Keskerakonna kongressil, mis toimub 22. augustil Tallinna Lauluväljakul.

5 kommentaari
  1. Kangesti 4 aastat ago
    Reply

    meenutab see nõukogude aega, kui töökollektiivid üksteise järel toetasid Leonid Iljitš Brežnevi jätkamist kompartei ninamehena. Puutini kaastöölised on usinad brežnevistid.

  2. Eve 4 aastat ago
    Reply

    See meenutab seda et inimesed tahavad juhatuses näha tublisid inimesi kes teevad tööd meie inimeste heaolu nimel, kes ei raiska aega alatute valesüüdistuste väljamõtlemiseks ja vaenu õhutamiseks nagu teevad seda reformierakondlased et saada hääli mõjutades inimesi end valima ilma töötulemusteta.

  3. Jah 4 aastat ago
    Reply

    Raplas on kõik hästi korraldatud ja kenasti linn korras. Lastepargis on tore laste mänguplats kauni lossiga. Kuid kahjuks kisavad lastepargis varesed–neid on seal väga palju. ka ümberkaudsete majade elanikud on häiritud ja aias olemine ei paku rõõmu. Kas on ikka vareste koht lastepargis ja kas ikka nende pesad peaksid olema pargipuude otsas.

  4. Sedasi 4 aastat ago
    Reply

    Venemaal pole enam nõukogude kord ja Putini tegevus pole meie asi. Meil on olnud mitmeid raskeid aegu ka vabaduse ajal. ei tahaks tagasi neid aegu kui meil valitsesid Laar, Ansip ja Rõivas. Nii palju tehti valesti ja vaesematest inimestest ei hoolitud üldse.Lootus paremale elule mis oli enne nende valitsemist kustus kuigi nüüd õnneks läheb kõik paremuse poole. Kurb on meenutada kui palju pidid kannatama mitmed meie parimad inimesed reformierakondlaste valesüüdistuste tõttu .Jätkem Putin rahule sest temalt pole meile midagi halba karta ning vastupidi ta tahab meiega hästi läbi saada. Kui oma rahvas on temaga rahul siis meil ei tohiks ka mingeid pretensioone olla.

    • See 4 aastat ago

      paljukiidetud sm Puutin ütles just äsja, et need lollid tšuhnaad ise tungisid Nõukogude liidu rüppe ja palusid poris roomates, et nad helget tulevikku tagavasse liitriiki vastu võetaks. Polnud mingeid ähvardusi, ultimaatumist, sissetungi ega valitavate kõrvaldamist, kõik oli nõukogulikult aus ja see vastab ka praeguse Venemaa põhiseadusele. Ning kui tšuhnaad taas soovivads iis tuleb Venemaa taas vastu ja vabastab Estonija eestlastest.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.