Keskerakonna Pirita piirkond esitas Jüri Ratase erakonna esimehe kandidaadiks

Keskerakonna Pirita piirkonna juhatus otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Juhatuse liikmekandidaadid on: Mihhail Kõlvart, Taavi Aas, Tanel Kiik, Eha Võrk, Lauri Laats, Vladimir Svet, Tiit Terik ja Kalev Kallo.

“Jüri on olnud Eestile hea peaminister ning hoidnud meie erakonna juhtimist hästi tasakaalus,” lausus Keskerakonna Pirita piirkonna esimees Tõnis Mölder. “Viimaste kuude kriis on näidanud, et Jüri suudab ka rasketel aegadel juhtida riiki tasakaalustatult. Oluline on minna erakonnana tugevalt edasi järgmise aasta valimistele ning selleks vajabki erakond tugevat ja ennast tõsiselt tõestanud liidrit, kes suudab meid ühiselt võidule viia.”

Aukohtu esimehe kandidaadiks nimetas Pirita piirkonna juhatus Kalle Klandorfi ja revisjonikomisjoni liikmeks Kalle Jõksi.

Keskerakonna XVIII kongress toimub 22. augustil Tallinna Lauluväljakul.

1 Kommentaar
  1. Nagu 4 aastat ago
    Reply

    lugeda, suhtutakse igal pool vaarao valimisse väga hoolikalt ehk küürakalt. Sinu kõrval ei tohi olla mitte teist jumalat!
    Aivar vist Pravdat tõlkida oskabki.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.