Keskerakonna Rakvere linna osakonna juhatus toetab Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena

Keskerakonna Rakvere linna osakond otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Juhatuse liikmekandidaatideks esitatakse järgmised nimed: Siret Kotka, Jaanus Karilaid, Anneli Ott, Mailis Reps, Tanel Kiik, Jaak Aab, Kersti Sarapuu ja Taavi Aas. Aukohtu esimehena soovitakse Kalle Klandorfi jätkamist.

“Jüri Ratas on seisnud alati kõigi Eesti inimeste eest, tõestanud ennast stabiilse ning kindlameelse riigijuhina ning seda ka kõige keerulisemal kriisiperioodil eriolukorra juhina sel kevadel. Samuti on Jüri Ratas erakonna esimehena tasakaalukas ja toetav. Rakvere osakonna juhatuse üksmeelne toetus kuulub Jüri Ratasele,” sõnas Triin Varek.

“Kandidaate erakonna juhatusse võiks nimetada veel, sest meil on palju tublisid, väärilisi ja asjalikke inimesi igas piirkonnas. Rakvere osakonna juhatuse toetus kuulub Lääne-Virumaa piirkonna juhile ning ministritele, kes läbi oma töö aitavad kaasa piirkondade arengule ning neile, kes erinevates olukordades on Rakveret toetanud,” lisas Triin Varek.

Keskerakonna XVIII kongress toimub 22. augustil Tallinna Lauluväljakul.

1 Kommentaar
  1. Valija. 2 aastat ago
    Reply

    Eks valijad langetavad ise otsuseid.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.