KENA Tartu naisteklubi jätkab tegevustega

Tartu KENA esinaine Marina Riisalu (vasakul) ja aseesinaine Jelena Frunze.

Mõni aeg tagasi kirjutasime Keskerakonna Tartu Naisteklubi, lühidalt KENA Tartu, taaselustamisest. Nüüd võib juba öelda, et organisatsiooni töö on hästi planeeritud ja tulemuslik. Lisaks regulaarsetele kohtumistele tegeleb klubi ka vabatahtliku tegevusega, mille eesmärk on aidata abivajajaid. Eriolukorra ajal, kui ühekordselt kasutatavatest maskidest sai napp kaup, tarnis KENA Tartu korduvkasutatavaid maske tasuta Tartu linna elanikele, kes neid vajasid, kuid kellel puudus võimalus neid osta. Maskide jagamine oli korraldatud klubi juhatusega nii Tartu piirkonna büroos, kui ka viidud soovijatele isiklikult kätte. Maskide jagamise perioodil Tartu elanikud said rohkem teada KENA Tartu naisteklubist ja nüüd võib julgelt öelda, et liikmete arv on kasvavas trendis.

Esialgu olid loodud grupp sotsiaalmeedias ja KENA Tartu naisteklubi list. Kuna eriolukorra ajal ei olnud võimalust naistega kohtuda ja suhelda, otsustas KENA Tartu juhatus aprillis, et edaspidi lisatakse uus kommunikatsiooni vahend. Hakkas ilmuma organisatsiooni infoleht. Esimestes kahes infolehes tutvusid klubi liikmed tegevusaruandega ja said põhjaliku ülevaate KENA Tartu naiskogu elust ja plaanidest. Klubi teine ​​oluline tegur on suhtlus Keskerakonna valijatega, mis tagab uute liikmete juurdevoolu ning loob ka võimalused luua seos klubi võimaluste ja inimeste vajaduste vahel.

Klubi üks arengusuundadest sel aastal on suhtlemine teiste KENA klubidega üle Eesti. Selleks korraldab klubi juhatus 20. juuni 2020 kogunemise, kuhu on oodatud teiste KENA klubide esindajad ja eelkõige Tartust, Tartu ümbrusest ja Lõuna-Eestist. Sellel päeval üheskoos me räägime Naiste rollist igapäevases elus ja poliitikas. Arutleme päevakajalistel teemadel. Veedame aega ilusas looduses ja vabas õhkkonnas. Oluline on märkida, et see pole tavaline klubi liikmete koosolek. Koosviibimine toimub Peipsi järve kaldal, Kolkja külas. Seda kohta ei valitud juhuslikult, sest just seal asub kohalik vaatamisväärsus, nimelt Prääniku Tareke, mille edukas perenaine, Irina Širokova, liitus KENA Tartu naiste klubiga novembris 2019. Tema valmistab unikaalseid küpsetisi, mida saavad maitsta kõik üritusel osalejad.

Kesknädal

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.