Keskerakonna Seenioride kogu esitas Jüri Ratase erakonna esimehe kandidaadiks

Keskerakonna Seenioride kogu juhatus otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Juhatuse liikmekandidaatideks esitatakse järgmised nimed: Marika Tuus-Laul, Tanel Kiik, Jaak Aab, Kersti Sarapuu, Taavi Aas, Yana Toom, Enn Eesmaa ja Aadu Must. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitatakse Kalle Klandorf ning revisjonikomisjoni liikmeteks Olev Raju ja Enn-Toivo Annuk.

“Seenioride kogu toetab Jüri Ratase jätkamist Keskerakonna esimehena, sest ta on kindla käega ja tasakaalukalt juhtinud meie erakonda, viies ta valitsusparteiks. Peaministrina tõestas Jüri Ratas ennast kõige paremini sel kevadel keerulise eriolukorra juhina. Aitäh talle selle kindlameelsuse eest! Erakonna esimehena on Jüri Ratas olnud meiega ning lahendanud eakate inimeste ja Seenioride kogu muresid. Soovime omalt poolt talle tervist ja jõudu alustatud töö jätkamiseks!” lausub Seenioride kogu esimees Elmar-Johannes Truu.

“Juhatuse liikmete kandidaatide valimisel jäid pikas nimekirjas peale need kaheksa inimest, kes on meie arvates hea seisnud seenioride probleemide eest kas riiklikul või piirkondlikul tasandil. Loodame, et nad veelgi enam toetavad meie ettepanekuid mureküsimuste lahendamiseks,” lisab Elmar-Johannes Truu.

Keskerakonna XVIII kongress toimub 22. augustil Tallinnas.

2 kommentaari
 1. Seeniorid, 2 aastat ago
  Reply

  juuniorid, surmaeelikud, vanurid, noored, naistekogud, lastekogud, Viimsi kogu, merivälja kogu, Haabneeme kogu, … – palju teil neid kogusid on? Ehk avaldaks korraga, et kõik …d on Jurka otsustusvõimetuse poolt?
  Ja need juhatuse liikmekandidaadid on ju puha eelmise aastatuhande vanameelsed tegelased. Edgar on veel puudu. Mingeid muutusi nad küll kaasa ei too ja kui ka üks midagi kogemata kobiseb, siis teised panevad kohe teerulli käima ja laiba viskavad välja.

 2. uskmatu-toomas 2 aastat ago
  Reply

  Meil ei muuda see midagi kes meie valitsuse eesotsas on niikaua kui püütakse valge isa ees ainult lömitada ja Brüsseli lollusi saksa täpsusega täita.
  Millal hakkame ka iseseisvamat poliitikat ajama,kas ei ole aeg selga sirgeks ajada nagu seda teevad ungari ja poola ??
  30 aastat oleme riiki mänginud millal mäng lõpeb ?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.