Pirita kutsub huvilisi nädala lõpus orienteeruma

Tõnis Liinat

Pirita linnaosa valitsus ootab kõiki pühapäeval Piritale orienteeruma – rajale pääseb kella 12–15 Pirita spordikeskuse tenniseväljakute juurest.

“Kutsume kõiki liikumisest rõõmu tundvaid inimesi pühapäeval Piritale orienteeruma. Rajal on teada-tuntud paiku, aga kindlasti on ka kohti, kuhu muidu väga lihtsalt ei satu ja teeviit ei näita – mõni huvitav kivi näiteks,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Raja alguspunkt on Pirita spordikeskuse tenniseväljakute kõrval Rummu tee 3 kinnistul. Rada kulgeb mööda looduskaunist Pirita rannametsa, terviseradasid ja Merivälja asumit. Liikumiskiiruse saab iga võistleja ise valida. “Tegu on mõnusa ajaviitega, mis annab võimaluse rännata suvisel Pirital. Kuna rajal ei ole kõige olulisem kiirus, võib selle ka jalutades läbida. Vanusepiiri ei ole ja rajale lubame nii üksi kui ka mitmekesi,” täpsustas Liinat ja lisas, et keelatud on kasutada mootoriseeritud sõidukeid.

“Kutsuge ka sõbrad kaasa ning tulge liikuge värskes õhus ning pange proovile oma oskused kaardilugemises ja Pirita tundmises,” kutsus Liinat.

Üritus on kõigile tasuta. Lisainfo ja registreerimine toimub Pirita linnaosa valitsuse kodulehel www.tallinn.ee/pirita või telefonil 645 7617.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.