Tallinna Kesklinna sotsiaalkeskus avas taas uksed

Tallinna Kesklinna sotsiaalkeskus

Tallinna Kesklinna sotsiaalkeskus Liivalaia tänav 32 majas tegi pärast pikka vaheaega teisipäeval jälle klientidele uksed lahti. 

„Koroonast ja seejärel ka suvepuhkustest tingitud pausi järel on tänasest meie sotsiaalkeskuses taas avatud päevahoid ja söögisaal. Kuna aga viirus varitseb endiselt, siis esialgu tegutseb keskus suure ettevaatlikkusega. Et söögisaali saab lubada korraga kuni kümme inimest, siis on lõunaaega pikendatud ja sööma pääsevad üksnes eelnevalt registreerinud inimesed,“ selgitas Kesklinna vanema kohusetäitja Anu Aus.

Lõunasöögiks Kesklinna sotsiaalkeskuses saab end kirja panna telefoninumbril 646 6123 tööpäeviti kella 10-13. Helistajale antakse teada kellaaeg, millal ta võib lõunale tulla. Süüa saab nii kohapeal kui ka osta toit koju kaasa keskuse poolt pakutavate ühekordsete nõudega.

Sotsiaalkeskusesse sisenedes tuleb desinfitseerida käed. Söögisaalis puhastab keskuse töötaja iga kliendi järel toolid ja lauapinnad.

Huviringe ja üritusi sotsiaalkeskuses veel augusti jooksul ei toimu. Küll on avatud mäluhäiretega eakate päevahoid Raua tänav 1 majas ning vastavalt nõudlusele pakutakse pesupesemise teenust. Rohkem teavet võib küsida eelviidatud numbril 646 6123.

1 Kommentaar
  1. Väga 4 aastat ago
    Reply

    õige! Pudeli pets – kell 13.02, Käraka Koolja – 13.04, Peedi Peetja – 13.06 jne.
    Sellest saan ma juba aru. Mitte et kõik tunglevad nagu mingi uue ostuka ukse ees juba mitu tundi, et pääseks esimesena odava persepühkimise paberirulli juurde teiste eest ära krahmama.
    Ise teen samuti hea ettepaneku. Linna päästearmee võiks kindlal kellaajal sõita supikatlaga mööda linna ringi ja jagada pappnõudesse suppi ootajatele. Kõik teavad kellaaega ja ootavad, kus neile meeldib. On supp ära lürbitud, visatakse kest prügikasti ja puhas lugu ning vats samuti täis kuni järgmise supiringini. Ning praeks võiks pakkuda pakklõunaid nagu lennukites. Midagi maitse järgi ikka leitakse. Ja väikes pudelikese joogikest leiaks Kimm samuti.
    Muide, supijagamiskohti saaks suunata vanalinnast eemale, Koplisse, Männikule, Lasnamäele.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.