Stroomi rannapargis toimub pühapäeval suvelaat

Stroomi rand. Foto: Pealinn.ee

Stroomi rannapargis toimub suur suvelaat ja Selveri lastejooks, õhtul aga näitab Põhjakino Noblessneri linnakus filmi “Nemad”.

“Stroomi rannas toimuv suvelaat on põhjatallinlaste poolt hästi vastu võetud ja kujunemas traditsiooniks. Sel aastal oleme laadapäeva muutnud pikemaks ning kõik laadalised on õhtul oodatud Noblessneri linnakusse, kus toimub kinofestival,” ütles Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid. “Kõik üritused toimuvad vabas õhus ja suurel maa-alal, kuid  palume külalistel hoia teiste inimestega distantsi.”

Suvelaat Stroomi rannapargis kestab pühapäeval kella 10–16. Laadale on lubanud kauplema tulla üle 80 müüja. Kella 12–14 toimub Selveri tasuta lastejooks, kuhu oodatakse osalema lapsi 3.–12. eluaastani. Enne jooksu kell 11.50 algab soojendusvõimlemine koos Selveri Tibuga. Kõigile osalejatele üllatusauhinnad.  Lastejookse  korraldab Tallinna spordiselts Kalev ning toetab Selver.

Kell 21 algab Noblessneri linnakus film “Nemad”. Linnaosavalitsus soovitab kaasa võtta pleedid ja padjad, kohapeal on võimalus kasutada ka toole, kuid neid on piiratud koguses.

Laadal saab kasutada desovahendeid ning on soovituslik järgida 2+2-reeglit. Haiguskahtluse korral palutakse jääda koju.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.