Registreeritud kandidaadid Keskerakonna XVIII kongressil valitavatesse juhtorganitesse

Eesti Keskerakonna XVIII kongress toimub käesoleva aasta 22. augustil Tallinnas.

Kongressil valitakse: erakonna esimees; erakonna juhatuse 14 liiget; revisjonikomisjoni 7 liiget; erakonna aukohtu esimees.

Eesti Keskerakonna esimehe kandidaat on Jüri Ratas.

Juhatuse liikmete kandidaadid on: Mihhail Kõlvart, Vadim Belobrovtsev, Taavi Aas, Mailis Reps, Jaak Aab, Tanel Kiik, Tiit Terik, Eha Võrk, Yana Toom, Siret Kotka, Gert Üprus, Ester Tuiksoo, Kersti Sarapuu, Anneli Ott, Jaanus Karilaid, Janika Usin, Jaan Toots, Aadu Must, Marika Tuus-Laul, Oliver Liidemann, Vladimir Svet, Lauri Laats, Valeri Lõõnik, Kersti Männik, Ando Leps, Vsevolod Jürgenson, Enn Eesmaa, Alar Nääme, Andrei Korobeinik, Marek Kullamägi, Ivar Raig, Helmut Hallemaa.

Aukohtu esimehe kandidaadid on: Kalle Klandorf, Harri Lugu, Peeter Mardna, Avo Keel, Vladimir Šokman.

Revisjonikomisjoni liikmekandidaadid on: Gert Üprus, Reet Trei, Maidu Aimse, Eingard Tops, Enn-Toivo Annuk, Kalle Jõks, Ülo Kotkas, Aivo Toomistu, Marko Šorin, Olev Raju, Ruth Jürgens, Aino Kiiver, Arno Kirsimägi, Meelis Kurgpõld, Riho Rõõmus, Andres Kollist.

 

9 kommentaari
 1. Uvitav 5 kuud ago
  Reply

  ERKI Savisaart polegi?

  • Erki 5 kuud ago

   läheb peagi rehvormikatesse üle.

 2. Paljusid 5 kuud ago
  Reply

  neist ma ei tea, kuid keda tean, siis oma erakonda ma neid ei võtakski, rääkimata millegi juhtimist neile anda. Need on eilne päev.

 3. Kena 5 kuud ago
  Reply

  kamp väikseid savisaari.

 4. Muide 5 kuud ago
  Reply

  See valimine on matemaatiliselt jabur ehk ei selgita tegelikke eelistusi. Tippude puhul kahtlust küll pole, kuid üksikud vähempopid tegelased jäävad kahtlasteks.
  Selgitan: Kui antakse 1 hääl n-ö parima/eelistatuima poolt, siis kõik ülejäänud saavad ju 0 häält. Kuid hinnang inimestele on tegelikult 100%, 97%, 93%, 23%, 11%, midagi sellist. 1 hääle korral võrdsustatakse teiste 97% ja 11%, mis on matemaatikule täielik absurd/lollus.
  Kuidas siis hääletada/valida? Kui hääletatavaid on mitu, siis tuleks lähtuda hõlmatava koguse järjestamisest. Kui kuskil koguneb 10-line rühm, siis omavahel vesteldes jagunevad nad peagi väiksemateks rühmadeks, vastavalt huvidele ja eesmärkidele. On 2, 3 või ka 4. Väga suur rühm tavavaestluses ei toimi, oleme seda näinud paljudel aruteludel.
  Hõlmatavaks arvuks on 5…6, suuremat kogust me tavameelega enam ei erista ega suuda neid ka järjestada. Seega peaks hääletajatele andma võimalus reastada 5 kandidaati/hääletatavat. Nt Möku Mats hääletaks nii: Päti Pets – 5 kohahäält, Lolla Lemps – 4 kohahäält, Idi Ints – 3 kohahäält, Jobu Jants – 2 kohahäält, Ohmu Oss – 1 kohahääl. See oleks Matsi nn eelisjärjestus. Pärast liidetaks kõigi hääletatavate kohahääled ja saamegi väga usutava eelistusrea. Kuskile valitaks siis ettenähtult kas 9 või 13 eelistatumat ja järgmised oleks võimalikud asendusliikmed. Kukub keegi eest välja, asub kohe 1. väljajäänu tema kohale. Järgmisel korralisel valimisel tekiks uus järjestus.
  Nii saadaks AUS ja ÕIGLANE eelisjärjestus. Kuid keskbandiitidele on seda liigne mainida, nendel on omad sahekrdusvahendid, et pukis oleks ikka endised mafioosod.
  Üldse ei räägi ma hääletatavate mõistusemõõtmisest ehk testidest, see ületaks iga keskbandiidi mõistuse.

 5. Kui 5 kuud ago
  Reply

  aga hääletada mingis bandes selle eesmärkidele lähemaid liikmeid/bandiite, siis tuleks valida hoopis NIMETULT!
  See tähendab kõikide testide võrdlemist. Testid ise oleks lihtsad, 2…4 küsimusega selgitataks suhtumine eri ühiselu valdkondadesse. Nt:
  1) Kas keskbande TOHIB teha koostööd vaenlasega, nt KaKa bandega?
  2) Kas keskbande NÕUSTUB pederastia hääletamisega riiklikuks elunormiks?
  Jne, küsimusi võiks olla 20…30. Siis võrrelda valitavate ja valijate testitulemuste kooskõla. Suurema kooskõlaga bandiidid olekski valitud, nimedest ja pugejalikkusest sõltumata. Nii saaks iga valimise järel piisavalt palju uut verd ja imekombel ehk ka uusi mõtteid ja suhtumist. Ning iga valitu peab alluma enamuse saanud eelististele. Siis oelks välistatud ka kliki kange iha teiste seljataga vaenlastega sahkerdada või oma liikmetest üle sõita. Viimast kontrolliks täieõiguslik bandekohus, mis lähtuks juba loogikast ja armutult kõrvaldaks kogudest need, kes bandiitide soove ei taha järgida. Ning bande oleks kindlamast kindlam.
  Loomulikult on selline valimisviis igale bandele vastuvõetamatu. Sest nii võib kaduda võimalus põhimõtetega sahkerdada ja pealegi võid ise igal ajal olla kõrvaldatud poliitilise röövsaagi jagamisest.

 6. Nojah 5 kuud ago
  Reply

  Väga armsad nimed, tublid inimesed- Oleks selliseid rohkem siis me oleks juba saavutanud parema elu. Ansipi ja rõivase valitsused viisid meie elatustaseme viimaste hulka. Nüüd on palju öra tehtud meie inimeste heaks ja tehakse veel. Kahjuks teist sellist erakonda pole kui Kekerakond ja Isamaaga koos olles peab mõtlema sõjale ja mõttetutele kulutustele ehkki keegi ei kavatse meid rünnata ja vihavaenu õhutamine Venemaa vastu küll kuidagi kasulik pole pealegi praegune Venemaa pole meile midagi halba teinud ja kui teekski ei läheks ükski riik Venemaa vastu sõtta. Nii et hea läbisaamine idanaabriga on kõige õigem. Võõrväge Eestis küll vaja pole.

  • Järelikult 5 kuud ago

   vankade vägi polegi enam VÕÕRvägi?

 7. uskmatu-toomas 5 kuud ago
  Reply

  Kenad inimesd muidugi.Ka mina oli aastaid keski valija aga kui nad piruka juurde said siis muutus kõik !
  Võta ref.sotsid.EKRE või kesk pole tegelikkuse mingit erinevust-kõik suured lubajad ja sõnades lihtinimesest hoolijad aga tegelikkuses iseseisva mõtlemisvõimeta maailma suurte tallalakkujad .Ainuke mis hästi välja tuleb on pidev idanaabri sõimamine,et saaks Kentmanni tänavalt kiita !
  Ungarlased on nad ise,Poolakad seisavad endi eest aga meie ??????

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.