Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Tanel Kiik

Tanel Kiik, sotsiaalminister

Olen panustanud poliitikas üle 10 aasta – noortekogu peasekretärina, Keskerakonna referendi ja infospetsialistina, Riigikogu aseesimehe Jüri Ratase nõunikuna, peaministri büroo juhina ning sotsiaalministrina. Lisaks juhtisin meie erakonna Riigikogu 2019 valimisplatvormi koostamist. Hariduselt olen lõpetanud ettevõtluse ja projektijuhtimise eriala (cum laude) ning lõpusirgel on magistriõpingud Tartu Ülikoolis. Töökogemust on mul ka erasektorist kinnisvara müügipartneri ja ettevõtte juhatuse liikmena. Kandideerin juhatusse, et tugevdada Keskerakonna kandepinda ühiskonnas ning aidata ehitada õiglast riiki kõigile!

1 Kommentaar
  1. Pole vaja 1 aasta ago
    Reply

    Sel vennikesel pole tutvustamist vaja-tunneme teda kõik kui vanade ja haigete raha homorastidele kantijana-seadust rikkudes.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.