Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Siret Kotka

Siret Kotka, Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees, Lääne-Virumaa piirkonna esimees

Keskerakonna jätkusuutliku arengu huvides on väga tähtis, et oleksime ühtlaselt nähtavad üle kogu Eestimaa. Pealinnast Haanja kõrgustikuni ja Läänemaa saartest kuni Narva jõe kaldani. Veidi enam kui aasta pärast toimuvad kohalike omavalitsuste valimised ning erakond peab panustama ühtemoodi võrdselt nii maapiirkondade kui ka Tallinna valimiskampaaniatesse. Ajalooliselt on see ikka olnud kreenis. Senisest enam peaksime kaasama erakonna liikmeid erinevatesse tegevustesse – väiksematest üritustest olulisimate mõttetalguteni välja. Täna näen piirkondi, kus liikmed on väga selgelt kaasatud, kuid paraku on ka piirkondi, mis vajavad suuremat pühendumist ja tuge.  Keskerakond on Maarjamaa suurim erakond ning meie ideoloogia peab jätkuvalt oma tugev ja edumeelne, et meie valijate huvid oleksid kaitstud.

1 Kommentaar
  1. Eve 1 aasta ago
    Reply

    Väga sobiv kandidaat, imearmas naine ja tubli poliitik.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.