Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Lauri Laats

Lauri Laats, Mustamäe linnaosa vanem

Keskerakonna juhatus vajab uusi nägusid, et sünniks ka uusi tegusid. Kanname võimuvastutust riigis ja pealinnas, aga üle Eestimaa võiks meie lipp lehvida veel paljudes linnades ja valdades. Kohalikud valimised on ukse taga ning need saavad edukalt sujuda vaid siis, kui erakonna juhatuseski käised üles kääritakse ja tööle asutakse. Mina olen tõestanud sõnade ja tegudega, et tööd ma ei karda. Toeta mind oma häälega ning tead, et Sinu hääl ei jää hüüdja hääleks kõrbes.

 

1 Kommentaar
  1. Jane 2 aastat ago
    Reply

    Lauri Laats on suurepärane inimene, töökas, aus, hooliv, viisakas. Tänu temale on Mustamäel inimeste heaks väga palju ära tehtud.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.