Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Valeri Lõõnik

Valeri Lõõnik, endine Harju Maakohtu kohtunik

Olen töötanud 30 aastat miilitsas ja politseis mitmetel vastutavatel ametikohtadel. Politsei karjääri lõpetasin Lääne-Viru maakonnas prefekti ametikohal. Enne pensionile minekut töötasin 17 aastat Harju Maakohtus kohtuniku ametikohal. Minu menetluses oli nn maadevahetuse kriminaalasi. Riigikohtu otsus kaevati edasi Euroopa Inimõiguste Kohtusse ja kohtu poolt tunnistati kohtualuste suhtes teostatud jälitustoimingud ebaseaduslikeks. Õigusemõistmises oli see suur võit prokuratuuri tegevuse üle. Juhatusse kandideerin seetõttu, et 47 aastat võitlesin kuritegevuse vastu ja olles valitud juhatusse, püüan oma juriidilisi teadmisi rakendada inimeste aitamisel.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.