Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadi tutvustus Keskerakonna XVIII kongressi delegaatidele

Kersti Männik

Kersti Männik, EAS-i nõukogu esimees

Olen 25 aastat oma elust tegelenud äridega, mis on seotud läbirääkimistega tehinguni vôi tähtaegadega eesmärgistatud tulemusteni jõudmiseks. Selles on palju sarnasusi poliitilise tegevusega, kus suhted, koostöö ja läbirääkimised on peamine koos tugeva närvi ning pingetaluvusega. “Kui kuidagi ei saa, saab kuidagi ikka!” Nii kõlab minu elumoto. Eesti tulevikku tuleb vaadata pikemalt kui järgmised viis aastat. Terviklik infrastruktuur, terve ja rahulolev ühiskond, hästi toimiv majandus ja sotsiaalpoliitika peaks iga poliitiku ning indiviidi südameasi olema. Selleks aga, et kõik toimiks nii nagu vaja, tuleb luua eeldused ja teada, millest sõltub majandus. EAS-i nõukogu esimehena näen, kuidas riiklikud ametkonnad on muutunud ülereguleeritud bürokraatiamasinateks, kus puuduvad julged otsustajad ja vastutus ning rahvas jääb poliitikutest järjest kaugemaks.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.