Koju lubatud Jüri Ratas taastub jõudsalt

Operatsiooni järgselt teisipäeval haiglast koju lubatud peaminister Jüri Ratas taastub jõudsalt. 

Peaministri büroo juhataja Johannes Merilai sõnul lubasid meedikud Ratase koju teisipäeva õhtul. “Taastumine on päevade küsimus, meedikud on andnud lootust, et Ratas võiks juba neljapäeval valitsuse istungit juhatada,” kinnitas Merilai kolmapäeva hommikul BNS-ile.

Ratasele tehti esmaspäeval Põhja-Eesti regionaalhaiglas operatsiooni põletikulise seisundi tõttu soolestikus.

„Ma soovin väga tänada Põhja-Eesti regionaalhaigla arste kiire tegutsemise eest ja nende professionaalselt tehtud töö eest,“ ütles peaminister Jüri Ratas teisipäeva, kui viibis veel haiglas arstide hoole all.

Vastavalt valitsuse ministrite asendamise korrale täidab peaministri kohuseid tema tööle naasmiseni rahandusminister Martin Helme.

BNS

2 kommentaari
  1. Nüüd 6 kuud ago
    Reply

    on oodata erakorralist rahaeraldust vastavale haiglale.

  2. Nojah 6 kuud ago
    Reply

    See on hea teade . Eks peaministril on palju tööd aga peab ikka tervist ka hoidma. Meie riigil oli vaja keskerakondlikku valitsust et vaesuse kasv lõpeks ja inimesed saaksid elada inimväärset elu. Ja see töö mis tehakse sisepoliitikas on vajalik. Aga välispoliitikas peaks küll tagasi tõmbuma sest üks väike ja mitte rikas riik ei peaks sekkuma teiste riikide siseasjadesse sest oma riigis on küllalt tegemist ja siis väheneb ka töökoormus.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.