Maardu kutsub tervisesõpru sügisjooksule ja tervisekäimisele

Maardu FOTO: EERO VABAMÄGI/SCANPIX

Järgmise nädala laupäeval toimub Maardus traditsiooniline sügisjooks ja tervisekõnd, kuhu on oodatud spordisõbrad lastest eakateni. 

Maardu linnapea Vladimir Arhipovi sõnul on tervislik eluviis ja regulaarne füüsiline koormus hea enesetunde olulised koostisosad, mis mõjuvad hästi tervisele ja tugevdavad immuunsust. „Sel põhjusel on rahvaspordi toetamine alati olnud Maardus prioriteediks. Käesolev keeruline aasta tegi oma korrektiive ja tervisejooksud toimuvad väiksemas formaadis ning ilma pealtvaatajateta,” sõnas linnapea. “Sellegipoolest kutsun teid kõiki 26. septembril metsaparki radadele värskes õhus aega veetma ja oma tervis tugevdama!“ lisas Arhipov.

7-12-aastased lapsed saavad jõudu katsuda ühe kilomeetri pikkuse jooksus. Täiskasvanud ja vanemad kui 13-aastased noored saavad joosta kolm või viis kilomeetrit. Neid distantse saab joosta kella 10-13 avatud stardi formaadis. Kolme ja viie kilomeetri pikkune tervisekõnd algab kell 14.

Jooksu tulemused avaldatakse 28. septembril veebilehel www.maardu.ee.

1 Kommentaar
  1. Kunagi 1 aasta ago
    Reply

    vastikul nõukogudeajal oli moes selline jooksmameelitamine nagu JoTe – jookse terviseks. Miks seda mitte elustada?
    Ja käimise jaoks oleks samuti kena lühend – KäTe. Seega JoTe ja KäTe.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.