Tõnis Mölder: tahan oma noorusliku energia suunata Keskerakonna volikogule järgmise käigu leidmiseks

Tõnis Mölder

Keskerakonna volikogu esimehe juhi positsioon on vastutusrikas, olen valmis seda vastutust kandma, kinnitab täna Keskerakonna volikogu istungil ainsa kandidaadina esimeheks pürgiv Tõnis Mölder.

“Keskerakonna volikogu senised juhid on rajanud selge visiooni ja hoidnud meie lippu kõrgel. Tahan seda kvaliteeti jätkata ning oma noorusliku energia suunata volikogule järgmise käigu leidmiseks,” ütleb Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees ja Pirita piirkonda juhtiv Tõnis Mölder.

Volikogu on koht, kus toimub erakonna-sisene arutelu ja debatt meie poliitiliste seisukohtade kujundamiseks. “Meil seisavad ees pikad ja olulised arutelud. Keskerakonnal on vaja kujundada mitmes olulises küsimuses ühtne positsioon. Olgu selleks kasvõi meie ühine presidendikandidaat,” rõhutab Tõnis Mölder. “Meie sõnumid peavad olema selged ja ühiselt kommunikeeritud. Siin on oluline roll ka erakonna volikogu aktiivsusel.”

Video vahendusel toimuv Keskerakonna volikogu istung algab kell 10. Esimehe ja aseesimeeste valimiste tulemused selguvad orienteeruvalt kell 13.45 ning seejärel on võimalus teha Tallinna büroos ka intervjuusid.

 

1 Kommentaar
 1. Tõnise 1 aasta ago
  Reply

  seniste jutluste järgi ma küll temalt mingit uut käiku oodata ei oska ega looda.
  Kas Tõnis nõuab Kimmilt automaksu 100€ tunnis? Kindlasti mitte.
  Kas Tõnis nõuab Kimmilt, et hävitatavate rohealade asemele peab tulema vähemalt topelt suurem roheala? Kindlasti mitte.
  Aitab neistki, et veenduda uue käigu luululisuses. Tavaline reapetis nagu Etkar, Jurka, Taavi, Kersti ja Kimm, kes vähegi keskbande tegemistega Tallinnas kokku on puutunud.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.