PALJU ÕNNE: Keskerakond tähistab täna 29. sünnipäeva!

Keskerakonna esimees Jüri Ratas: “Keskerakond on vanim ja suurim Eestis. Tänu aastate jooksul teenitud usaldusele ja lisandunud kogemustele näeme veel palju suuri asju, mida üheskoos korda saata. Üheskoos teeme ka võimatu võimalikuks!”

2 kommentaari
  1. Väga 3 kuud ago
    Reply

    ümmargune aastapäev tõesti – jagub 1 ja 29-ga. Kuid koostööd Kremliga see kindlasti ei sega.

  2. Tore 3 kuud ago
    Reply

    Palju õnne. Keskerakond on alati olnud kõige hoolivam, ja parem erakond. Sellist teist pole. Mulle meeldis Keskerakond veel rohkem kui esimees oli Edgar Savisaar ja tena pooldajad on parimad inimesed. Näen oma lemmikpoliitikuid harva ja ajakirjanikke samuti. Kurb et Tallinna TV-d enam pole ja minu lemmiksaadet Meedia keskpunkt. Aga teist sellist erakonda nagu Keskerakond pole teist poleks olnud kellegagi ühineda. Muidugi on ka praegune Keskerakond parim aga et võimul olla peab ta arvestama teistega eriti välispoliitikas. Keskerakonna sisepoliitika on ka praegu tasemel aga välispoliitika mitte. Miks peab üks väikeriik kellest ei olene midagi toppima oma nina teiste riikide siseasjadesse.Miks on võõrvägi meie riigis ja kas siis ei teata et mitte üks riik ei läheks ka hädaohu korral Venemaa vastu sõtta. Kas poleks siis kasulikum seada sisse head suhted. Aga Isamaaga olles ühes koalitsioonis pole see võimalik kahjuks. Ma ei leia et olles EL-us meie elu on paremaks läinud. Ansipi valitsuse ajal vaesus aina kasvas. Kõik oleneb valitsuse tegevusest. Praeguse valitsuse ajal on sisepoliitikas palju head tehtud ja oleks veel rohkem tehtud kui poleks koroonat mis pääses vabadusse ja vallutas kogu maailma. Aga küll saab ka sellest üle sest meil on tubli keskerakondlik valitsus.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.