PEAMINISTRIUURING

Jüri Ratas

32 protsenti valijatest soovib peaministrina näha Jüri Ratast, selgub Eesti Päevalehe tellitud ja Turu-uuringute AS-i poolt läbi viidud peaministriuuringust.

Jüri Ratas edestab Reformierakonna juhti Kaja Kallast koguni 9 protsendiga. Teiste pingereas olevate erakondade esimeeste toetus on väiksem kui 10 protsenti. Jüri Ratase toetus on kõrgeim nii eestlaste kui muust rahvusest elanike ning samuti meeste ja naiste hulgas.

Jüri Ratase suur toetus näitab, et inimestele läheb korda Keskerakonna esimehe tegevus valitsusjuhina ja erakonna riigieelarvesse kavandatud prioriteedid: erakorraline pensionitõus, teadus- ja arendustegevuse riigipoolse rahastuse suurendamine protsendini SKP-st, neljarajaliste maanteede ehitamine ning omavalitsuste tulubaasi tõstmine.

5 kommentaari
 1. Miks 1 aasta ago
  Reply

  mulle tundub, et Jurka sai seekord poolthääled just pederastidelt! Ja kui nii, siis tahetaks Tanelit veelgi rohkem peaministriks. Loodetavasti järgmisel küsitlusel selgub ka see.

 2. Kui 1 aasta ago
  Reply

  meil uuritaks pedepeaministri eelistatust, siis tuleks tulemused tõenäoliselt sellised:
  1. Tanel Kiik 24%
  2. Jurka Ratas 21%
  3. Indrek Saar 19%
  4. Senka Assinovski 18%
  5. Jaak Juske 17%
  6. keegi muu 1%

 3. oleme sunnitud vabandama sic 1 aasta ago
  Reply

  Pederaste on tegelikult Eestis suht vähe! Noori lollitavad nn”libapederastid”, nagu see eelpool eri nime all kribav värdjas! Ja põhjus on vaga lihtne-meil on selliseid tegelasi, kes tahavad ainult ebastabiilsust, teisi alandada(muidugi anonüümselt, et jumalapärast keegi teada ei saaks, kes ta tegelikult on) Nad saavad sellistest olukordadest sugulise rahulduse, sest naisega nad seda ei saa, ja onanismist on kõrini. Nii nad siis kribavadki eri portaalides, silmad peas põlemas ja tatt suunurgast valgumas- jälle tuli seemnepurse!

 4. nime ei ütle 1 aasta ago
  Reply

  mina küll selle 32% hulgas ei ole! viimane ” elu suurim kriis” oli ta enda välja imetud ausalt öeldes mitte-millestki. tahtmatult jääb mulje, et ta ise ikka ka pede ( ma ei mõtle seda sõna otsese mõttes), teeb neile silmi nii igaks juhuks, arvab et on nüüd kaasaegne eoroopa mees.

 5. uskmatu-toomas 1 aasta ago
  Reply

  Miks raisatakse maksumaksja raha igasuguste mõtetute,uuringute ja reitingute peale ?Tulemus on ju alati etteaimatav kui tead kes selle eest maksis !
  Minge tänavale ja küsige sajalt inimeselt kas nad teavad kedagi kes teaks kedagi kellelt nende uuringute raames on küsitletud-vastus on null !

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.