Ratas: elagem nii, et iga päev aastas oleks isadepäev

Foto: Stenbocki maja

Stenbocki maja, 8. november 2020 – Peaminister Jüri Ratas kutsus tänasel isadepäeval elama nii, et iga päev aastas oleks isadepäev ning meie lähedased tunneksid end alati hoituna ja armastatuna.

Ratas ütles isadepäeva kontserdil Estonia kontserdisaalis, et isadepäev puudutab ühel või teisel moel meid kõiki, hoolimata sellest, millises peres me oleme ise üles kasvanud.

“Seepärast on täna oluline mõelda ka kõigile neile inimestele, kelle elus pole põhjusel või teisel olnud isa, kellega sõber olla. Meie kõigi kohustus on ühiskonnas, poliitikas, igapäevaelus ja oma tegemistes pingutada kogu südamest selle nimel, et ka nemad tunneksid alati meie kõigi hoolimist, tuge, mõistmist ja armastust,” ütles ta.

1 Kommentaar
  1. Ei 4 kuud ago
    Reply

    poolda Jurka üleskutset. Sest mida rohkem midagi on, seda väärtusetumaks see muutub. Kas tuleb meelde kui jagati Leenini ordeneid? Algul oli neid vähe ja saajaid austati, hiljem jagati igasse lauta paar tükki ja selle väärtus kadus.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.