Mailis Repsile vabastab riigikogus koha Andrei Korobeinik

Andrei Korobeinik

Haridus- ja teadusministri ameti maha pannud keskerakondlane Mailis Reps naaseb riigikokku Andrei Korobeiniku asemele.

Riigikogu juhatus otsustas, et seoses Mailis Repsi vabastamisega valitsuse liikme kohustustest ja tema parlamendiliikme volituste taastumisega alates pühapäevast lõpevad laupäeval riigikogu liikme Andrei Korobeiniku volitused, teatas riigikogu pressiteenistus.

Ametiauto kasutamise tõttu skandaali sattunud haridus- ja teadusminister Mailis Reps astus ametist tagasi reedel.

BNS

8 kommentaari
  1. Tähelepanu! 4 aastat ago
    Reply

    Korobeiku ausa inimesena peab jääma Riigikokku ja sulist minister peab valitsusest lahkuma ja tekitatud kahju hüvitama.
    Reps kohtu alla!!!!!!”

  2. Arvan 4 aastat ago
    Reply

    samuti, et Andrjuuhha on arukam ja asjalikum kui sissekõrbenud ja mandunud Mailis. Peale rohimise ja kõplamise Mailis muud midagi ei oskagi.

  3. Almar Glustsenko 4 aastat ago
    Reply

    Kes? Kus? Millal?
    Rate’inguga ookull.

    Moskvas paari aasta eest (traditsiooniliselt edastas seda malumangusaadet alates 1970-test Kesktelevisioon ja alates 1990-test edastab PBK) mangis see orav, Korobeinik malumangu maletatavasti taiesti post-sovjeet-multi-kulti v6istkonnas, mis ongi Eurojuutla eesmark, riikides rahvusalgete segamiseks ja l6puks havitamiseks (nuud tundub samasugust saadet aga hulga tihedamini tegevat Riigikogu soovil ERR-i ETV+).

    Maletatavasti olid k6ik selle, Korobeinikuga v6istkonna 6 liiget erinevatest endistest NLiidu riikidest. Uks oli gruziinlanna.

    Kui nii nutuvabamuuri panimperiaalsest rahvusetustamise enne-ja-parast-covidistamisest paralleele otsida, siis oli ka eestlaste mandariinidega Abhaasia s6jast raakiva filmi lavastaja gruziin, kes j6udis selle eest veel LGBT-BLM-istamise eelseid filmiauhindu saada, kuid kahjuks suri noorelt.

    Nagu eurokomaissar ja ALDE’s (Euroopa liidu erakondade liberal-demokraatide fraktsioonis, kuiiganes jabur see nimetus tundub) k6ige rahvusvaenulikuma euroametniku, juht Verhofstadti asetaitja, Ansip varjab, et nende Eurojuutla on rahvusriikidelt ESM-i roovinud juba 4,8 triljonit eurot ja kavatseb roovida 7 aasta arvestuses kokku 6,4 triljonit krooni, kuid tahab rahvuslike juhtkondadega Ungari ja Poola sellest tagastatavast ilma jatta, kuna need ei ole n6us, et sellest tagastatakse vaid 27,5%

    (ilma intressi-%-ta ja 7 tuleva aasta jooksul p6him6tteliselt 1 triljonist osa omajopedele poliitaltkaemaksudeks ja 0,75 triljonilist osa covid-poliitmajanduspandeemia ettekaandel; 6htuleht, 18.11.2020 lk.2, Ungari ja Poola…; avalikeesti.ee, nr 3, lk 6, l6pus, aga ara satu vaimustusse prof Trassi soositavast v66rrahastuse pandeemia 6hutamisest)

    ja mille eesmark on koondada k6ik rahvusriikide olulised loodusressursid

    (Eestis juba lastakse kogu Riigikogu erakonade ladvikute poolt muua eksminister Asmeri Timberil 1000-te hektarite kaupa metsamaad oksjonil p6him6tteliselt meist covid-toetuses hulga maksuj6ulisematele Laane-Euroopa fondidele ja Maa-Ametil muua, p6llumaana ja sotsiaalmaast meelevaldselt sihtotstarbetuks nimetatavana maana samasugustele poliitoligarhidele, p6him6tteliselt Euroopa Komisjoni juutla poolt Eestisse osta kavandatud 7 600 000 tulnuk-orja magalate ehituse alla ule Eesti; Konservatiivide Vaba S6na, 4/2018 lk. 10, on internetis ka elektrooniliselt; sygiskool.ee/2014, Tihedalt Kooselamise Teooria, sellest pasundab ka 20.08.2020 Presidendilossi lilleaias k6net pidanud sisult tedusrabi Tarmo Soomere)

    ja majandusstrateegiliselt olulisemad ettev6tted v66ranastajate nutuvabamuuri katte, mis on, peale Ungari ja Poola, sidunud k6ikide EL rahvusriikide poliitiliste ladvikute suurema osa tegelasi endast s6ltuvaks, labi nende sundimise osalema oma kuritegelikes ristimisrituaalides ja uhiskondlikult olulistes kohaliku kogukonna ja uhiskonna isemajandamist lammutavates tegevustes (riigiettev6tete erastamine, selmet kohalikele kogukonadele uleandmine; LGBT-BLM- massoonlikult puramiidina tegutsevad MTU-d: nt IRL-i LGBT-sionistlik Patareid majandav Eesti Malu Instituut ja Tartu Ulikoolis sellega Ma(a)rjamael koostood tegev partner Kasekamp; SDE-IRL militaar- ja hariduskaubamark, Igor Kop6tin; Roheerakonda juhtiv, sionistide Vseviovide ja Laane juhitud Casa Nostra nutuvabamuur jpms).

    Eestis oli niisugusi nutuvabamuurlaste heaks poliitarastatud ettev6tteid juba enne 2020 covid-poliitmajanduse pandeemiat teadaolevalt 227 tk.

    (6htuleht, 9.10.2020 lk. 10, Juri Lina: vabamuurlased…)

    Tiit Pruuli, nutuvabanuuri uhe halli esikardinalina Eestis, sundis Luterikirikute juhti, Viilmat “mingi jumala imega” sooritama isegi oma tahtel Saaremaal, 2020 keskel kirikutuuri (ilmselt covid-leina ettekaandel), mille tegelik eesmark oli Saaremaa kirikkonda suuremal maaral keskuse kluge siduda ja enda poolt kodustada ning uhtlasi luua Muhus 6hkkond, mis v6taks meelsamini vastu Grazini, kes on uks esimesi janki duaalse erakonnasusteemi nutuvabamuuristuse Eestisse USA-st maaletoojaid ning kelle araspidiste avalikkude esinemiste eesmark on naeruvaaristada ja rahvuslikuna l6hkuda nii Poola-suguse omausu mentaliteediga katoliiklaste alalhoidlikkust kui ka (EUSA-sionismile vastu v6itlevat) Eesti protestantismi ehk luterlust.

    Kusimus on selles, kas Ratas, K6lvart ja Toom on selle vastu, et niisugused inimesed saavad paaseda RSR-i, rahvuslust

    (ka naiteks vene rahvuslust, EUSA nutuvabamuurlaste kasuks ja kindlasti naiteks Trumpi, Maduro, Putini, Lukashenka, Orbani ja Koszinski rahvusluste kahjuks)

    l6hkuma tulla. Toomi ja K6lvarti retoorika naitab, et nutuvabamuurlased l6hkugu rahvuslusi palju tahavad.

    Ratas on samuti sisuliselt poliiteelarvele ligipaasu lubamisega

    (kui naiteks igaaastasest Eesti ESM-i maksest, mis on 2,28 md. eurot, makstaks Eesti poliitikute haldusesse tagasi 20%, sellest RSR-i haldusse 20% ja Ratas lubab seda kasutama ja poliitjagama 300 erakonna juhtliiget, siis saab igauks neist aastas omatahtsi kasutavaks ja jagatavaks ainuuksi ESM-i poliitroovitust 304 800 eurot aastas ehk 25 333 eurot igas kuus ning Ratase jarjekindlat, igas olukorras kangelt kokkuleppimisele suunatud poliitikat arvestades saavad ilmselt teiste Riigikogu erakonadade ladvikud otsustajaliikme kohta umbes samapalju, vaid Edgar Savisaar peab ootama, mil selle seltskonna rahvusreeturid otsustavad tulla oma poliittapetud poliitisa sunnipaeval, 3.-l korras aastas, k6rgepingeliinide alla oma palasttelgi ules panna ja oma valimisreklaamiks temaga koos torte suua ning Arnold Ruutel pidi taluma aastaid avalikke m6nitusi, et saada Ma(a)rjamaele l6puks oma maja, vaid agent “Nikolajev” sai kohe 6iguse sulgeda armu(neeme)liselt Kaleva lahim paas “vabasse maailma”).

    ostnud olulised ulejooksikud Grazini, Riisalu, Boroditshi ja Korobeiniku ajama niisugust poliitikat, mis praeguseni ilmnenud tunnuste alusel, toidab eeskatt covid-majanduspandeemiat alalhoidvat nutuvabamuuri ja havitab kiirelt nonde kasuks igasuguse rahvusluse

    (naiteks hiljutine Kesknadal.ee-s ilmunud Kaja Kallase naoga artikkel, milles Ratas sisult tahab, Eesti kiireks omaiibetustamiseks ja rahvuslikuks valjasuretamiseks, v6tta vastu kohe LGBT-kooseluseaduse rakendussatted).

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      PARANDUS
      ….
      6,4 triljonit krooni ASEMAEL PEAB OLEMA 6,4 triljonit eurot

  4. Väga 4 aastat ago
    Reply

    õige! Petiste koht on riigikogus!

  5. Triin 4 aastat ago
    Reply

    Selline siis ongi meie nn. “Õigusriik”!!!!!! Said sigadusega hakkama—sulle kindlustatakse koht RiigiKogus. Nii, et mis on lubatud Jupiteridele—-terve oravate punt, ärakaotud miljonid, VEB-fond, “Autorolla”, Tallinna Sadam ja üüratu rahapesu, siis keskerakondlased—seesama Reps (emana austusväärne, riigimehena (naisena) –ebaaus riigivaras), Yana Toom–kes ise tunnistas, et varastas kauplustest, kes kinni need puudujäägid maksis, teda ei huvita—nüüd on suur europarlamentäär ja muidugi päälinna korruptantide armee, eks needki maanduvad, kui vanglasse ei lähe, ikka linnade volikogudes. Nii, et meid valitsevadki riigivargad ja RK näeb järjest õudsem välja, samas nõutakse “pööblilt” ausust ja kuuletumist.

  6. Pööbel ei tohi varastada. 4 aastat ago
    Reply

    Kui varastame, siis meie riigiisadele ei jää kauka täitmiseks piisavalt.

  7. Pole 4 aastat ago
    Reply

    hullu. Andrjuuhha saab kõigepealt piraka igatsustasu ja siis upitatakse ta haridusministriks. Sitemaks ei saa meie hariduses ju enam minna. Ja pealegi oskab Andrjuuhha juba italjaanot kenasti. Igatahes paremini kui Mailis latvjeešut.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.