Kesklinna valitsus otsib ja premeerib silmapaistvamaid jõulukaunistusi

Veel nädala jooksul saavad Tallinna kesklinna ettevõtjad ja elanikud end registreerida jõulukaunistuste konkursile ning pretendeerida nii soliidsetele auhindadele.

„Otsustasime meie iga-aastast jõuluakende konkurssi seekord veidi laiendada, kutsudes lisaks vanalinna ettevõtjatele ka kõiki teisi Kesklinnas tegutsevaid ettevõtjaid ja ühendusi, aga samuti ka siinseid elanikke kaunistama juba advendiajaks oma hoone aknad, sissepääsud või kogu fassaadi. Eesmärk on mõistagi seeläbi õiget pühademeeleolu luua,“ selgitas Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Kõik Tallinna kesklinna jõulukaunistuste konkursil osaleda soovijad saavad endast märku anda veel nädala jooksul, 17. detsembrini. Selleks tuleb saata Kesklinna valitsusele Facebooki lehe kaudu või e-kirjaga aadressil kesklinn@tallinnlv.ee foto oma jõulukujundusest.

Nädala pärast algab Kesklinna valitsuse Facebooki lehel hääletus kaunima kujunduse valimiseks. Tulemus selgub 8. jaanuaril. Kolme enim hääli kogunud kujundust tunnustab linnaosa valitsus soliidse rahapreemiaga: esikoht pälvib 600 euro suuruse preemia, teine koht 400-eurose ja kolmas koht saab 250 eurot. Ühtlasi antakse sobiva lahenduse puhul välja eripreemia taaskasutuse ja väärika traditsiooni hoidmise eest.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.