Kõlvart: eraviisilised ilutulestikud võiksid ära jääda

Mihhail Kõlvart

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kinnitas, et linnavõim pakub aastavahetusel pealinnas kuues kohas ilutulestikku ning eraviisiline saluut võiks ära jääda. 

Kõlvarti sõnul on sellel aastal ilutulestikul eriline tähendus. “Me kõik vajame positiivseid emotsioone, mida viimased ajad väga palju pakkunud pole. Linn ongi püüdnud linnaruumis seda emotsiooni pakkuda, samas tuleb arvestada praeguse epidemoloogilise olukorraga ja traditsioonilist rahvaüritust Vabaduse väljakul ei toimu,” ütles Kõlvart.

Tema sõnul on linna soov inimesi hajutada ja ilutulestik toimub sellel aastal erinevates linnaosades. “Ilutulestik toimub peaaegu igas linnaosas, välja arvatud Nõmme ja Kristiine. Seega on saluudi jaoks valitud kuus kohta,” märkis Kõlvart.

Ta lisas, et kui on soov, et ilutulestikud ikka toimuksid, on vaja hoida distantsi ja kanda maski. “Ja kohad ongi valitud nii, et see oleks võimalik,” ütles Kõlvart.

Ta lisas, et linna eesmärk ilutulestiku korraldamisel on see, et inimesed ise ei hakkaks saluuti laskma ja pürotehnikat ostma. “Me väga loodame, et inimestel tekib laiemalt arusaam, et ilutulestik võiks olla professionaalsete spetsialistide pärusmaa,” ütles Kõlvart.

1 Kommentaar
  1. Ele 6 kuud ago
    Reply

    Tore kui inimesed ettekirjutusi jälgiksid. Tallinna valitsus on teinud kogu aeg head tööd. Ainuke asi mis mind kurvastab et pole enam Tallinna TV-d . Maei näe ega kuule enam tõelisi, ausaid ajakirjanikke.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.