Pensionärid heidavad inimestele ette piirangute eiramist

Eesti Pensionäride Ühenduste Liit, olles ühiskonna suurima riskirühma esindusorganisatsioon, on mures, et paljud ei pea koroonapiirangutest kinni ja ohustavad nii teiste tervist.  

Pensionärid tõdevad, et vaatamata kehtestatud reeglitele, nakatunute arv ei vähene. “See on üldiselt teada, et viirus kandub inimeselt inimesele. Järjelikult, piisav arv inimesi ei pea reeglitest kinni. Meil on õigus teada, kas, kuidas ja mis abinõusid on rakendatud ohutusreeglite eirajate suhtes. Siiani valitseb selles osas täielik vaikus,” seisab liidu pöördumises.

Pensionäride ühendused kutsuvad üles suuremale hoolivusele. “Hoolime rohkem meie meditsiinitöötajatest,  kelle töö praegu on äärmiselt pingutav ja ka ohtlik, mida näitas Narva haigla arsti surm. Ärme viime oma vastutustundetu käitumisega haiglaid ja meie arste olukorda, kus nad peavad oma otsustes lähtuma sellest, missugusel patsiendil on suurem elulootus,” seisab pöördumises.

BNS

4 kommentaari
 1. Nojah- 1 aasta ago
  Reply

  Mitmed inimesed ei kanna maske ja reeglist hoida 2 meetrit vahet ei peeta kinni. Alguses ju hakkas juba kõik korda minema ja äkki hakkas uus haigestumiste hulk. Spordivõistlused oleks küll väinud ära jätta. Inimesed hakkasid kogunema ja nüüd see viirus hüppab meile peale. Kas siis haiged inimesed käivad julmalt ringi ja nakatavad teisi.Arvan et Reformierakonna tagatoas on inimesed kaitstud nagu nad on kaitstud ka karistuste eest.

 2. raha nimel 1 aasta ago
  Reply

  UUED VIIRUSETÜVED ON JUBA SOOMES. HOIDKE AGA JAH PIIRID LAHTI!
  TOIDUPOED EI PEA KINNI MASKINÕUDEST .TAGARUUMIDES, KUS TOITU SORTEEROTAKSE JA KÄITLETAKSE, KA VALMISTATAKSE. SAGELI ISEGI MÜÜGISAALIS..ERITI MAAL.
  KA MASKE TULEB DESINFITS.ENNE KASUTAMIST JA TOITU KUUMUTADA. NURGATAGUSED ISETEGIJAD, KES TOITU MÜÜVAD, ON ALATI KAHTLASED. VÄIKEETTEVÕTETES EI KÄITLE TOITU MASINAD, MIS OLEKS KÕIGE OHUTUM IGAS OLUKORRAS.

 3. Tühi 1 aasta ago
  Reply

  nutt. Mul oli hiljuti sõnavahetus ühe surmaeelikuda maakolkas, kes heitis mulle ette, et ma liigun maskita ringi. Ütlesin talle, et kui tema on nakatunud, siis seda ei pea tingimata teised olema. Meie kandis pole ühtki nakatunut seni teada, miks me peame totaka Tallinna lällajate eeskujul end piirama.

 4. matsinuhtlus 1 aasta ago
  Reply

  MATSIL ON ALATI ÕIGUS. TEMA ASTUB TEISTE VAJADUSTEST , TERVISEST, ELUDEST ÜLE. LOLL KA VEEL.
  OLGU SEE MATS SIIS “JUHTUMISI” MAAKOLKAS VÕI LINNAS PALEES. OLGU TEGU KOROONA VÕI MILLE MUUGA TAHES.
  MATS NAKATAB SIND MEELEGA, SEST KUI TEMA ON MISTAHES TÕVES, MIKS PEAKS TA SINDU PÄRAST MURETSEMA???PIGEM HEA MEEL, ET EI PEA ÜKSI KANNATAMA. MATS MUUD TEEGI KUI POEB TUGEVAMATELE JA NUHTLEB, PRÖÖKAB NÕRGEMATE KALLAL. OLGU VÕI LOOMA. MATS HÜÜAB ALATI IGES KOHAS ,ÕIGEL AAL , “ÕIGE” SÕNA. MATSI ELUEESMÄRKK ON KRAAPIDA VÕIMAÖIKULT PALJU VARA ENDALE KÕHU ALLA JA NAUTIDA SIIS NENDE VAESUST, KEL TEISED EESMÄRGID OLNUD. MATS ON MATS JA SELLEKS JÄÄBKI. JA LAO-ZÕ “MUUTUSTE RAAMAT” KEELAB LASKMAST SIHANDSEID ENDALE LIIGA LÄHEDALE.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.