Narva Linnavolikogu esimees Tatjana Stolfat: uue koalitsiooni töö põhineb austusel ja vastastikusel mõistmisel

Tatjana Stolfat

Narva linna uue koalitsiooni eesmärk on langetada ühiseid otsuseid, lähtudes linnaelanike huvidest, mitte isikliku heaolu tagamisest, ütleb Narva Linnavolikogu esimeheks valitud Keskerakonna fraktsiooni liige Tatjana Stolfat.

“Keskerakonna ja valimisliidu Meie Narva koalitsiooni töö põhineb austusel, vastastikusel mõistmisel ja küsimuste avatud arutelul, võttes arvesse iga meeskonnaliikme arvamust. Igalühel on võimalus olla ära kuulatud ja valimistel esitletud programmi ellu viia,” rõhutab Tatjana Stolfat, lisades, et tegevuses lähtutakse novembri lõpus sõlmitud koalitsioonilepingust.

“Koalitsioonilepingu prioriteedid ja kavandatavad tegevused langevad kokku linna arenguprogrammi punktidega, lähtudes eelarvevõimalustest,” lausub Tatjana Stolfat. “Uus linnavalitsus soovib muuta ametnike suhtumist nende elluviimisesse, muuta otsuste tegemine läbipaistvamaks ja linnaelanikele avatumaks. Samuti plaanime muuta linnavolikogu töökorraldust – kaotada arvamusele avaldatav surve ja parendada koostööd riigiga.”

Teed, mänguväljakud, kodanike tervis ja sotsiaalteenuste kättesaadavus, puhas linn ning viljakas koostöö riigiga, haridus- ja spordisüsteemi, ettevõtluse ning kolmanda sektori toetamine – need on Tatjana Stolfati sõnul vaid mõned valdkonnad, mida uus koalitsioon hakkab läbi vaatama ja neis muudatusi ellu viima.

2 kommentaari
  1. Ele 3 nädalat ago
    Reply

    Narva linnal vedas et neil on nii tubli, hooliv ja aus linnavolikogu. Tore kui sinna kuuluksid vaid keskerakondlased.

  2. Triin 3 nädalat ago
    Reply

    Kulla Eve, nagu näed on poliitikud kui mitme pea ja südamega lohed. RK. s Raik minestab ära, kui Keskerakonnaga kokku puutub, Narva linnas koostöö sobib. Nagu tuulelipud, kus kasulik, seal olengi. Aina enam ja enam hakkan poliitikuid jälestama, süüdimatud, vastutustundetud, võimunäljased, eneseupitajatest vingerdised. Vastik, pole enam mingit tahtmist kedagi valida.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.