Ratas mõistis Ümera tänava tulistamise karmilt hukka

Foto on illustratiivne. TOOMAS HUIK/SCANPIX

Peaminister Jüri Ratas mõistis neljapäeval karmilt hukka Tallinnas Ümera tänaval teisipäeval noore ema elu nõudnud tulistamise. 

“Mul on võimatu mõista, kuidas sündmused võtsid nii traagilise pöörde ja väga keeruline on tajuda, et väikesed lapsed jäävad emata,” ütles Ratas.

Ta mõistis tulistaja teo karmilt hukka ning avaldas veendumust, et õiguskaitseasutused selgitavad välja juhtumi kõik asjaolud. “Loodan ka, et oma lähedase kaotanud saavad igakülgset tuge, mis aitavad neil selle keerulise olukorraga hakkama saada,” ütles Ratas.

Tema sõnul tuleb suuta lahendada omavahelised konfliktid sõnadega, mitte vägivaldsete tegudega.

Teisipäeval veidi enne kella 20 tuli politseile teade Lasnamäel Ümera tänaval asuvast kortermajast, sest kuuldi laske. Korterist leiti laskehaavadega 36-aastane naine, kelle kiirabi viis raskes seisus haiglasse. Kuid vaatamata arstide pingutustele ta suri.

Politsei tuvastas kohapeal kiirelt, et 80-aastane mees tulistas naist ning lahkus sündmuskohalt autoga. Kahtlustatav peeti kinni umbes 40 minuti pärast Mustamäel. Selgus, et eakat meest häiris ohvri laste tegevus, mistõttu otsustas mees laste ema maha lasta.

2 kommentaari
  1. Kas 4 aastat ago
    Reply

    Jurka ka politseinikke hoiatas, et nad rohkem teiste inimeste elamisrahu tagaks? Miks ma seda ei usu.

  2. Jah 4 aastat ago
    Reply

    Meie peaministri nimi on Jüri Ratas . Kahju, et mõnu inimene seda ei tea ja on ebaviisakas- J.Ratas ütles kõik mis vaja selles pole kahtlustki.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.