Mailis Repsi avaldus

Mailis Reps

Keskerakonna aseesimehe Mailis Repsi avaldus, mis puudutab käimasolevaid koalitsiooniläbirääkimisi.

Mailis Reps: „Ajakirjandus on viimastel päevadel tundnud elavat huvi selle vastu, kas mul on plaanis loodavas valitsuses ministriportfell võtta. Tähelepanu on meeldiv, kuid selleks, et koalitsiooniläbirääkimisi pidavad delegatsioonid saaksid keskenduda sisuteemadele ja vältimaks erinevaid spekulatsioone, kinnitan, et järgmises valitsuses mina ministrina ei jätka.

Läbirääkimised on kulgenud töises ja lugupidavas õhkkonnas ning oleme kõnelustel jõudnud kokkuleppele mitmetes keerulistes küsimustes. Täna keskendume muuhulgas õigusriigi teemadele ja Keskerakond teeb ettepaneku tõhustada korruptsioonivastast võitlust.“

16 kommentaari
  1. Miks 3 aastat ago
    Reply

    ma seda ei usu!

  2. Kui 3 aastat ago
    Reply

    mailise vargus kohtusse läheb (lastakse) ja ta süüdi mõistetakse, siis tuleb ta nagunii erakonnast välja heita.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Sulle tundub, et ajakirjanikud t6simeeli julgevad ilma kokkuleppimata nadalaid luurata ministri vaikelaste taga teel lasteaeda? Ja Reps ega autojuhid ei marka seda ja ei helista kohe politseisse?

      Ja, et asi polnud lavastatud avalikkusele, et saata Repsi riigipoordeks rahulikult ettevalmistama.

      Ilmselt Aab on mingis m6ttes hasti toov6imeline mees. Aga telepilt reedab kull, et teatad manustatava tegevusega on tal asjad usna piiri peal. Seda teades ei oleks jatnud Reps Haridusministeeriumit kull Aabile, kui ta sellest proff-m6ttes hooliks rohkem, kui vabamuurlaste poliitmales tipus kaasaloomisest.

      Kuidas see utelus oligi? Vist: Annab jumal katsumuse, siis annab ka v6ime sellega toime tulla. Ainult, et selle, tipu poole roomata puudva, tandemi puhul ei ole ilmselgelt ses uteluses kaastegev k6iksus ehk thy, vaid ikka nende lemmik, nutuvabamuuri isand G.O.D. ehk suur domineerimise ordu.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Kui panete kokku selle, kuipalju ja mida meil kelle valitsemise ajal poliitvarastatakse ja kuidas vabamuuri Reinsalu poolt viimasel ajal, sunduurnike asemel, hastirahastatud kirikukantslitest raagitakse nende eri puntide valitsemiste ajal ja valitsejate kohta ning m6tlete teksti kuulates selle G.O.D., kui seal meile elu 6petava ja 800 viimast aastat orjamoraali lugeva tegelase peale, siis avaneb teil see k6ik hoopis teises valguses.

      Aga katsuge selle peale mitte luhisesse minna vaid minge vaadake, missuguse puu kallistamine teid sellest hullusest maandab. Mand on ilmselt k6igile sobiv, neised algul 7 minutit rinnaga ja siis 7 minutit seljaga vastu puud ja mehed vastupidi. Algul paluge puult luba ja l6pus tanage. Regulaarselt, iga paev. Loodusjutlus missugune. Hiljem hakkavad kivid ka suhtkema ja elamisele kaasa aitama. Isegi karu v6ib teel vastu tulles matsavahele ara poorata ja hunt rahulikult mooda jalutada, kuigi tarmukam on jahimeeste kogemusi arvestada.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Kui nuud Helmed v6i Seeder ei teadnud seda, et Mailise lapsed olid mitu paeva leheneegrite modellideks, siis see on kull ilmselgelt poliitilise teov6imetuse tunnus, mida end rahvuslikuks lugevad erakonnad endale kull, praeguse Eesti poliitika liberastideks tegemise intensiivsuse juures, lubada ei tohiks. Isegi, kui pildistajaks oli politseinik v6i eradetektiiv, siis Mart Helme oleks ise seal viibides vaevalt selle imeliku pildistamise tahele panemata jatnud.

      Ilmselt ei ole 6nnestunud Seedril enamikku paljudest IRL-I ametnikest oma erakonna liberastidelt rahvuslasteks ule veenda, kuid jaab taiesti arusaamatuks, miks vahemalt 8000 liikmega erakondade puhul ei ole neil regulaarselt igal paeval poliitstrateegilistes asupaikades kokku 5-10 inimest, kes lihtsalt teatud oluliste markide registreerimiseks silmad lahti hoiavad.

      Seda kull uskuda ei saa, et ka Ref-il ja RSR-il neid ei ole.

  3. Eve 3 aastat ago
    Reply

    Tohoh. Mis ajast on Reps Keskerakonna aseesimees–ma ei teadnudki. Vist on hakanud ka ajakirjanikuka sest tema artiklid aina ilmuvad. Mul on täitsa ükskõik kelleks ta saab. Keskerakond pole enam endine. Olen alati olnud Keskerakonna pooldaja kuid nüüd olen pettunud-. Muidugi on Keskerakonnas tublisid inimesi aga nad on nagu kõrvale jäetud.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Nuud j6udis kohale, et Kesk pole endine? RSR-ist oled kuulnud? Ja sellest, kuis Edgar nimetas oma endist s6pra, Aadu Musta ja tolle tutart tema surmas suudiolevaiks ja kusis, miks nad Skandinaavia ja USA konverentsidel tolgendavad ning kellelt palju selle eest saavad?

      Sellest on ka 14 500 liiget vist mooda vaadanud, et nutuvabamuurlased tegid Edgari havitamiseks juba 2011. filmi Seenelkaik, kus praeguse sisult Rakvere homostusteatriks kujunenud teatri endine juht ja selle eest Riigikogusse saanu, Saaremae mangis just vabamuurlaste rituaale mustilises metsamajas ja kus seenemetsa stseenis Elina Reinold utles, et nae siin pole uhelgi seenel jalga ara l6igatud.

      Ma t6esti ei saa aru (ei oska psuhholoogilisest seisukohast seletada seda millegi muuga kui, et erakonnastamine ongi nutuvabamuurijate meetod inimesi massiliselt zombiestada), miks 14 500 inimest lasevad Ratasel poliitvabamuurlusel end lambaks etendada ja pattu kahetseda ning selle tahe all Keski Toompea kontori liberite soomlasest tankistile kantida ja tankisti tooandjatel kurjategijatel 1,5 miljonit eurot vahelt teha? See on uks osa hinnast Edgari mahamuumiseks.

      Tegelikult makstakse selle eest end maha muunud erakondade ladvikuletele, ESM-ist valitsuse poliitkasutatavana 5% ilmselgelt peale (seni kokku Eestis makstakse peale seega 750 000 000 eurot 5,5 aasta jooksul, lisaks selle Euroopasse kantinud liberitele samapalju). Kui selle algatanud liberastid oleksid olnud kogu selle 5,5 aastat v6imul, oleks kokku peale makstud 3 000 000 000 ehk poliitavarastatust tagastatud Eestis oma poliittahtsi kasutatavana kokku 20%). Ulejaanu laheb tagavaraks maksuvabade maade kontodele ja tuleb tagasi erifondidena (PRIA, EBRD projektid, Valitsuse “covid”- p6hjendusel v6etud “laenud” P6jamaade mustilistest ja umbmaarastest investpankadest, riiklik v6lakirjandus v6i kes see aru saab misasi Iiri borsilt), mis on 30 aastat m6eldud tootama siin ja kusiganes omarahvusliku iibe ja omariikluse vastu.

      Me ju tahame teada, kes on nimeliselt need, kes on volitanud Repsi kasutama oma nimel raha ja v6imu, kui on teada, et ta vangerdas matemaatiliselt, mitte oma moraalsete eeliste v6i elukoha muutumise t6ttu, valimispiirkondade vahel, nagu Ojuland, v6ttis ministeeriumisse ilmselgete liigvolitustega Tea Varraku, kellele oli see hea palk preemiaks selle eest, et ta andis oma kirjastuses valja 2 mullikast isega siili raamatu, et eesti rahvuse iivet juba lasteaedades vahendama hakata. jooksis RSR-iga selle v6imupoorde eest saadud ilmselge honorari saamise jarel Riigikogu treppe mooda ajakirjaniku eest ara, nagu eurovolinik Siim Kallaski, keda Eestis peetakse mitmekordseks poliitvargaks, jooksis eurokoridorides ara ajakirjanik Katarina Krjutshkova eest.

      Mingit valitsust siit sundida ei saa., ega olegi m6eldud muud, kui et uritada teaostada midagi haledalt ebakindlat, nagu juudaste vabamuuri mangud tavaliselt ette naevad. Peaasi, et saaks v6imalikult k6ikides maailma riikides parismaalastelt ressursid ja v6imu enda katte niiv6rd, kuiv6rd parismaalased ei viitsi sellist kogukonna m6istes absurdset peituse ja salatsemise mangu uldse jalgida ja sellesse suveneda ja me arvame oma hingepuhtuses, et nii hull see asi ikka olla ei saa, kui ta paistab.

      PEAN TEID KURVASTAMA. NUTUVABAMUUR VAJUTAB NIIKAUA GAASI P6HJA JA TEDA EI HUVITA ULDSE KUI KOGU NURMAALSE KESKKONNA JA KOGUKONNA SEGI POORB JA P6LISUSE HAVITAB. TEGELIKULT ONGI SEE TA EESMARK. AJADA K6IK MAARAHVAD OMAVAHEL SASSI, ET ME ENDID ISE KONFLIKTIDES HAVITAKSIME JA KOGU LOODUSE NEILE JATAKSIME. KUHU NAD SIIS OMA SILMARINGILE VASTAVALT OMA UUSI LOLLITATUD PARISMAALASI SAAVAD ASUSTADA.

      MEIL OLEKS AEG END KOKKU V6TTA JA KANNATADA ARA, ET OLEME SUNNITUD OMA KULTUURI JA H6IMLUSE SAILIMISEKS M6NDA AEGA JARJEKINDLALT TEGUTSEMA SAMAMOODI PIIRIDEULESELT JARJEKINDLALT JA KOOSTOOS, NAGU NEMAD, ET SUUTA NENDE ARASPIDISEST LOOGIKAST ARU SAADA JA SELLEST VABAMUURIPANDEEMIAST LAHTI SAADA, KUI ME EI SOOVI JUST, ET NAD MEILE AINA ROHKEM SUUKORVE JA VANGISTUSI PAHE T6MBAVAD JA MEID TAIELIKULT KIIBISTAVAD, MISIGANES VIIRUSE VASTU V6ITLUSE ETTEKAANDEL.

      Siit midagi head ei tule, kuni me aru ei saa, et sellele rahvushavitusele saab vaid regulkaarse, susteemse ja p6him6ttelise inimmuurina vastu seista, mitte tekitada endis illusioone, et Marksi ja Leniniga v6itlevad Helmed v6i Parnusse end maha matnud Odini Burak meil kusagil malus elavad ja peavad meie eest olelusv6itluse ara. Kuni hakkame kirjuitama vaid ametnikele ja kohtutele kaebusi ja nemad jatkavad meile sellepeale nutuvabamuurilt vastuste saatmist, et Eest juudastatud seaduste alusel oleme me sunnitud kestlikult kahanema (justnimelt H.H.Luige valjend, kes meile iga paev pederastia oode avaldab ja sellega nakku irvitab) ja valja surema.

      Helmed on oma e-molakirjast uueduudised.ee juba septembris k6ik kommentaarid kustutanud ning kogu pea 2 valitsemisaasta jooksul k6ik oma k6va haalega heast asjast raakivad ministrid suure meediakara saatel mujale hea palga peale t6mmanud. “Tarandipeksjate” trahvi Tarandile kinkimise saatel ja p6hjendusel k6ik avalike rahvuspikkettide ideelised ja rahalised toetused jarsku ara jatnud, et …

      Te ikka teate, mida tegi P6lissoomlaste Soini, kui ta oma diversandid ministriteks sai, kuidas Soome patrioodid sellesse suhtuvad, eriti need, kel traditsiooniliselt vaits vool? Mille poolest see eesti pildist erineb v6i mitte?

      BIDENI JA KALLASE NUTUVABAMUURI NAIDEND ON LAVASTATUD TAPSELT UHELE AJALE. SEE ON NII LABINAHTAV. SISU EI OLE KARVAV6RDKI, SEST NENDE TAGA OLEVAD HALLID KARDINALID TEAVAD VAGA HASTI, ET PARISRAHVAD ON JIUBA ARGANUD JA NEIL PAASU EI OLE SELLE EEST.

      SEE, ET WASHINGTON D.C.-S HAARATI VABAMUURI AGITAATORITE POOLT TRUMPI JUUREST TULNUD RAHVAHULK TUUPILISTE MOSSADI V6TETEGA OMA 6HUTUSE ALLA, ET SUUNATA NAD SENATISSE KULITAMA, ET PUUDA MANGIDA TRUMPI MINEMAAETAVAKS, SEE ON HALE RAHVUSVASTASE NUTUVABAMUURI AGOONIA.

      NAD ISE LAMBUVAD ESMAJARJEKORRAS OMA M6TTETUTES SUUKORVIDES 6HUPUUDUSE KATTE. KAS TE OLETE NAINUD PALJU SUUKORVISTATUD INDIAANLASI, KES EI OLE OMA AJUSID ARA JOONUD? KAHJUKS AGA LAMBUVAD KOOS NENDEGA NEED PARISMAALASED, KES ON LAINUD EESKATT, JANKIDE ORJAUNELMAT USKUDES, INDIAANIAT ANASTAMA JA KAOTANUD IGASUGUSE KONTAKTI OMAMAISUSEGA JA OMA MAISUSESGA. JUURTETA ORJAD, MIDA KALLAS JA REPS ON OTSUSTANUD NUUD MEILEGI TUUA, SEST NAD ISE ILMSELGELT EI OMA JUURI JA EI SAA ARU, ET NENDE ALAVAARSUS TULENEB EESKATT SELLEST. TAHAVAD ENDID PAREMINI TUNDMA HAKATA, KUI PUUAVAD SAADA ENDA UMBER SELTSKONNA, KES KA JUURI EI OMA.


      TEIL ON AEG UTTU T6MMATA JA LOOTA, ET ME PARISMAALASTENA TUNNEME TEILE KAASA, KUI SAAME OMA JUURED SIIN TRADITSIOONILISELT LOODUSLIKULT TAASTADA

      (1939. aasta Karl Liidaku 140 000 talu, millest kirjutas Sirendi Eesti P6llumajandus 20. Sajandil kogumikus ja taristu sellega linna elueesmargita vurlede toitmiseks, kuni nad enda loodusuhenduse taastavad)

      ning siis teeme teilegi m6ningal maaral juured alla (maletate oma seni eba6nnestunud katset kibutsidega?), nagu papa Carlo valmistas Burattino, mille plagiaati nuud sisult rabi Tarmo Soomere Kadriorgial juba 3,5 aastat oma homoviljatut rahapuud kastmas naha v6ib.

  4. Jah 3 aastat ago
    Reply

    Keskerakond on ka praegu parim erakond –selles pole kahtlustki. väga palju head on tehtud sisepoliitikas-. on parandatud neid tohutuid vigu mida tegid Ansipi ja Rõivase valitsused kui vaesus aina kasvas.Nüüd muidugi pidurdub see edasimineku protsess.Ehk on reformierakondlastel ka vaja hinge tõmmata sest ponud ju kerge tee võimule saada, oli vaja kasutada alatuid võtteid. Aga peavoolumeedia oli neile toeks ja nad ei jäänud kunagi süüd vaid süüdistasid teisi. Minul oli hea meel kui Ratas võttis neilt võimu üle aga nüüd on suur tagasilöök. reformierakondlastega koostöös olles kaob ehk hädaoht saada süüdistusi kaela sest kuidas sa ikka süüdistad oma kaaslasi ja pealegi on eesmärk saavutatud–võim on käes.

  5. Ott 3 aastat ago
    Reply

    Reps on Ratase kaitse all ja küllap talle ka tänutäheks praegune peaminister tasuva koha leiab.Ah reps peab ka tähtsaks korruptsiooni vastu võitlemist. Võidelda tuleb koroonviiruse vastu, ja selle vastu et ei topitaks oma nina teiste riikide siseasjadesse. Ah sii keskerakondlased ehk asuvad nüüd ka korruptsioonivastast tegevust arendama. ainult et see korrupsiotsioonisüüdistustest on vabad reformierkondlased olgu siis kasvõi sadama afäär või mõne mehe riigirahadeka oma elamiste renoveerimine või midagi muud. tuleb hoopis välja uurida kes on need valesüüdistuste vorpimise meistrid seal Teformi tagatoas.

  6. Soo 3 aastat ago
    Reply

    Mul läheb süda pahaks kui ma korruptsioonist kuulen. Seda un reformierakondlaste lemmiksüüdistus. seda on sepitsetud aastaid ja ikka keskerakondlased tembeldakse süüdi. Seda on kasutatud võimule saamiseks ja järjest süüdi mõisteud parimatele poliitikutele kuni valitsusele välja. Ma just mõtlesin et millal nad oma väljamõeldistega ja võimuihaga valitsuse kallale lähevad aga näe imet ka neile lavastati korruptsioonisüüdistus ja eesmärk oli saavutatud. Sisekontroll näitas et mingit korruptsiooni polnud aga kui poleks nüüd võimu saanud oleks veel midagi välja mõeldud.

  7. Jane 3 aastat ago
    Reply

    Parimad keskerakondlased on E.Savisaar kellele mõeldi ka välja korruptsioonisüüdistus ja kes tema vastu keeldus tunnistamast söödi poliitikast välja ning tema pooldajad. Aga nad on kõrvale tõugatud . Ei tea kas Reps on hakanud ajakirjanikuks et tema artiklid aina ilmuvad. Tahaks lugeda hoopis nende suurepäraste ajakirjanike artikleid kes olid Tallinna TV-s. Tuleb võidelda õigluse nimel ja välja selgitada need reformierakondlased kes on pidevalt rikkunud inimeste elu oma alatute korruptsioonisüüdistustega ja eks ole muidgi valesüüdistusi. olnud.

  8. Huumor 3 aastat ago
    Reply

    Kaks korruptiivset parteid hakkavavad korruptsiooniga võitlema??.Võimalik vaid Lollidemaal.

  9. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    Aga minu teada on Keskerakonna aseesimee J-Karilaid-tubli. aus ja õiglane inimene. Kuidas küll selleks sai Reps on arusaamatu. Koruptsiooni nimetamine tuletab mulle meelde paljusid valesüüdistusi keskerakondlastele aga ehk hakkab Reps neid süüdistajaid Reformi tagatoast välj tooma ja neile karistusi määrama.

  10. Kui 3 aastat ago
    Reply

    nüüd Mailisest ministrit ei saa, kuidas siis tema lapsed kooli saavad? Või jäävadki kaugõppesse?

  11. to Harry 3 aastat ago
    Reply

    mispärast ta neid muulasid ja kaameleid siis lööb?
    egas nad vabast tahtest paganate orja es old.

  12. Eve 3 aastat ago
    Reply

    See pole küll mingi süütegu et lapsi sõidutati ja alatu on see ks kabas. Keskerakondlasi on kogu aeg jälitatud. kui keskerakondlased tegutseksid ka jälitustegevusega töö asemel siis oh kui palju süüdistusi võiks leida reformierakondlaste tegevuses.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.