Kallas ja Ratas allkirjastasid koalitsioonileppe

Foto allikas: Jüri Ratase FB lehekülg

Reformierakonna esimees Kaja Kallas ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas allkirjastasid esmaspäeval uue koalitsioonileppe.

“Esimene asi, millega hakkame tegelema, on tervisekriis,” ütles Kallas pärast koalitsioonileppe allkirjastamist. “Iga kriis võib olla tuleviku väetis,” sõnas ta. “Koalitsioonileppes on palju mõtteid, kuidas kriisi Eesti jaoks parimal viisil ära kasutada.”

Tema sõnul käsitlevad need mõtted tööstuse muutmist rohelisemaks ja investeeringuid digiriiki. Kolmandana tõi Kallas esile pandeemiast tekkinud vaimse kriisi ületamist.

“Koostöö on siiamaani sujunud hästi,” ütles Kallas.

“Tuleb väga huvitav ja töine koalitsioon,” ütles Ratas. Tema sõnul peab ka uus koalitsioon jätkama tegevusi pandeemia ületamiseks.

“Tuleb pingutada, et majandus uuesti käima läheks,” ütes Ratas.

BNS

10 kommentaari
  1. Jõudsin 4 aastat ago
    Reply

    selle isegi läbi lugeda. Tõesti nõme paber. Ei mingit tegevuskava, ainult loosunglik tõhustamine ja panustamine. Kust raha võetakse, ei vihjetki. Sinna miljon, tänna 1 sent, vist nii.
    Kes midagi teeb, kuidas vastutab, mitte piiksugi. Nagu Ratta Jurka kõne – igavene pikk aga üdini tühi.

    • Kuna eestlased on metsarahvas siis Eesti elukeskkond tuleb viia looduse keskele metsadesse.
      Tuntud Permakultuuri idee saadi sellest,et Inkade linnad asusid metsas. Neil polnud euroopalikke lagedaid haritavaid maid.
      Inkad tootsid toitu loodusega kooskõlas,nemad ei raiunud metsi maha selleks,et seal hakata toitu tootma.
      Kui eurooplased okupeerisid nende maa siis raiuti mets maha,tekitati lagedad põllud.

      Eesti elukeskkonna viib tagasi maale looduse keskele tasuta elekter ja kütus:
      Bensiini ja diisli asemel kasutatakse vesiniku sisepõlemis mootoreis ehk siis paaki valad vett :
      https://youtu.be/HQC3bjrkNCA

  2. To jõudsin 4 aastat ago
    Reply

    EKRE-lase vihakõne!

    • Tõsiuskliku keskvargakamba vihapurse 4 aastat ago

      JÕUDSIN kirjutab tõtt!
      Aga mina jõudsin mõelda, kas Sm.Ratasel on veidi südametunnistust järele jäänud.Savisaarele, oma poliitõpetajale nuga selga, koalitsioonikaaslastele nuga rindu, refisulleritele võim kandikul.
      Kas reakeskerakondlastel hinges ei kripelda?Kas tahavad varga- ja reeturibandes ikka veel olla?

  3. ! 4 aastat ago
    Reply

    Rips-raps, kus on Reps ?

  4. Sul Kallas on tervise kriis, sa oled vaimuhaige.

  5. Jane 4 aastat ago
    Reply

    Minu jaoks on see kurb sündmus. sest reformierakondlased on oma teel võimule nii paljudele inimestele halba teinud oma valesüüdistustega. Kui peenelt võeti vahele ekrelased kes oleksid vist pidanud valetama. President näitas kohe välja et ei alli neid. Isamaa tegutses vaikselt kuna neil on tubli esimees ja Kross lahkus erakonnast. Muidugi nende sõjaline tegevus mulle ei meeldinud. Venemaa vastu vihavaenu õhutamine ja NATO kohalolek küll rahule kaasa ei aita ja ka hädaohu korral ei läheks ükski riik Venemaa vastu sõtta sest siis ruleks üleüldine verevalamine ja ka meie riigist siis üldse midagi järgi jääb. Välispoliitikas käitub Ratas mittekeskerakondlikult tundes kaasa kurjategiast Navalnõile kes kutsus õpilased tänavale protesti avaldana see mees on ka varem olnud kohtu all oma kuritegude pärast. Arvan et see mürgitamine on lavastatud sest kui Putini mehed oleks käsu saanud siis see mees poleks elus. Väljaspoolt sekkutakse Venemaa ellunagu tehti seda ka Valgevenega kus oli enne seda naiskandidaati rahulik elu.See mis toimus USA-s valimiste ajal oli jube ja eks seal saadi surma ja on vanglakaristusi aga näe nemad sekkuvad ikka teiste riikide siseasjadesse.Kuidas küll Ratase arusaamad välispoliitikas nii valed on jääb arusaamatiks aga sisepoliitikas on ta tubli olnud ja meie elu on palju paremaks läinud. Parandati ka need tohutud vead mida tegi Ansipi valitsus kus vaesus aina kasvas. Imelik oli kunagise verise ja ebaseadusliku riigipöörde heakskiit Kiievis. Ebaõiglus valitseb maailmas ja kõige vastikum on oma nina toppimine teiste riikide siseasjadesse. US võib teha mida tahab isegi pommitada naftariike kus hukkusid tuhanded aga jätku Venemaa rahule.Kui isislased kes tulid kood põgenikega ründasid eurooplasi ei läinud NATO appi vaid Venemaa aitas Süürial vabaduse saavutada. Praegune Venemaa pole meile midagi halba teinud ja jätkem ta rahule küllap ta saab ise hakkama.

  6. Ele 4 aastat ago
    Reply

    Mina olen väga rahul eelmise valitsuse sisepoliitikaga. Tehti õra väga palju head meie inimestele. Ega polnud kerge peale Ansipi ja Rõivase valitsemist parandada nende vigu kus vaesus aina kasvas, arstiabi dsaamise võimalus kohapeal kaotati ära, majandus seiskus, meditsiinile ega haridusele raha ei antud, abirahaid ega pensione ei tõstetud jne. Ratase valitsused on teinud ära suure töö ja on tänu väärt. Seda tüüd takistati valesüüdistustega reformierakondlaste poolt ja moodi läks korruptsioonisüüdistus aga ise nad kunagi süüdi polnud. Mida kõike ei tehta võimu nimel. Ratas oli tubli aga tema välispoliitika ei meeldi mulle. Sotsidega koostöö meeldis mulle kõige rohkem ja ka EKRE-ga ponud viga aga nüüd läheb keskerakondlastel raskeks aga ehk nüüd pääsevad valesüüdistustest sest mis sa ikka süüdistad kui võim on käes.

  7. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    Suur tämu Ratasele tehtud töö eest. Aga ma arvan et polnud põhjust valitsusliidul laiali minna.Aga lõpuks jõuti süüdistustega lõppu välja aga teekond oli pikk. Ma saan aru küll et kaitsta omasid oli raske kuna siis võis ise sattuda löögi alla Kõige suurem viga on aga sekkumine teiste riikide siseasjadesse ja pealegi on meil endal palju probleemi mis on seotud õiglusega.

  8. Nii 4 aastat ago
    Reply

    Ah et meil on sõnavabadus, miks siis Helmed ei võinud öelda oma arvamust kui neid vahele võeti, kas pidid valetama vüi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.