Mustamäe linnaosa vanem alustab vastuvõttudega Facebookis

Lauri Laats

Mustamäe linnaosa valitsus teeb kõik selleks, et ka ilma otsekontaktita oleks inimestel võimalus jõuda oma küsimuste ja probleemidega linnaosa valitsuseni, ja selleks alustab linnaosa vanem Lauri Laats neljapäeval Mustamäe linnaosa valitsuse Facebooki lehel otse-eetris vastuvõtuga.

„Seoses koroonaviiruse ja sellega kaasnevate piirangutega oleme olnud sunnitud piirama otsekontakte ja kohalike omavalitsuse asutustes ka kodanike vastuvõttu. Suur osa meie elust on kolinud internetti ning oleme pidanud õppima suhtlema, probleeme lahendama ja üksteisele toeks olema üksteisest eemal olles. Sellepärast oleme leidnud nüüd lisavõimaluse mustamäelastega suhelda,“ selgitas Laats.

Mustamäelased saavad oma küsimused esitada linnaosavanemale kolmel viisil ehk kirjutades need Facebooki kommentaaridesse, kirjutades need otse-eetri video kommentaaridesse või aates küsimused Messengeri vahendusel.

„Ma vastan küsimustele neljapäeval kell 16-17. Luban, et huvi olemasolul jätkame selliste live-sessioonide korraldamist ka tulevikus ja ma luban, et ükski küsimus ei jää vastuseta,“ lisas Laats.

3 kommentaari
 1. Jane 1 aasta ago
  Reply

  L.Laats on minu lemmikpoliitik-tark, hooliv, aus. Ta ei laima kedagi ega otsi süüdistusi vaid teeb tööd inimeste heaks. Meeldiv on lugeda ajalehte Mustamäe. Mustamäe elanikuna olen väga rahul. Puudust tunnen Tallinna TV-st ja saatest Meedia keskpunkt kust sai teda mis meil tegelikult toimub. Ajaleht Kesknädal meeldis mulle varem rohkem ja nüüd ma ei telli seda enam aga loen arvutist. Aga kahjuks ma ei näe seal enam kuigi tihti keskerakondlike ajakirjanike artikleid ja minu meelest parimate meie poliitikute arvamusi. Seega rõõmustan nähes siin Laatsi, meeldib kui Karilaid kirjutab, väga harva on siin näha selliseid meeldivaid inimesi nagu Kotka ja Tuus. Kõige ebameeldivamad on kirjutused kus topitakse oma nina teiste riikide siseasjadesse ja õnneks minule meeldivad poliitikud seda ei tee. Meil on omal riigis küllalt ebaõiglust.

 2. Eve 1 aasta ago
  Reply

  Väga, väga meeldiv on siin näha L.Laatsi ja lugeda tema sõbralikku läkitust. Imearmas inimene.

 3. Ülle 1 aasta ago
  Reply

  Lauri Laats,
  Kuklase 6 maja tagune – millal tuleb sinna valgustus? Poodi ja kooli on kottpime minna.
  Aitäh vastuse eest.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.