Tallinna Tuvi park muutub nädalavahetusel jääskulptuuride pargiks

Laupäeva õhtul alates kella 17-st muutub Tallinna kesklinna Tuvi park Suur-Ameerika tänaval esmakordselt jääskulptuuride pargiks „Jääaeg“.

„Tuvi parki paigaldatakse kaheksa suuremat ja väiksemat jääskulptuuri, mis kujutavad nii metsa- kui mereasukaid. Kui tavaliselt on jääkunst silmadega nautimiseks, siis need kujud lubavad end mitmekesisemalt avastada ning lastel ka neile istuda ja ronida. Mõni skulptuur peidab endas isegi ootamatut üllatust. Lisaks ootab näituse avamise õhtul külastajaid ka unikaalne tulesõu mitmesuguste püroefektidega,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Jääst skulptuuride autor on maailma üks selle ala tuntumatest Karlis Ile, kes on võitnud mitmeid jää- ja lumeskulptuuride võistlusi üle maailma, nii Hiinas, Kanadas, USA-s kui ka mujal. Tuleetendusel saab näha Kelfiriuse tuleartiste.

Tuvi parki jäävad jääskulptuurid nii kauaks, kui ilmad seda lubavad, aga loodetavasti vähemalt kaheks nädalaks.

„Et skulptuurid on paigaldatud pargis hajutatult, saab neid vaadata omavahel distantsi hoides, aga laupäevaõhtusele avaüritusele tulijatel soovitame kanda maski. Haigustunnuste korral palume koju jääda ja terveneda,“ rõhutas linnaosa vanem.

1 Kommentaar
  1. Kui 3 kuud ago
    Reply

    soojaks läheb, pange nad kasti.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.