Peaminister Kaja Kallast asendab kolmapäeval Jaak Aab

Jaak Aab

Peaminister Kaja Kallas ei täida kolmapäeval haiguse tõttu oma ametiülesandeid, valitsusjuhi ülesandeid täidab vastavalt peaministri asendamise järjekorrale riigihalduse minister Jaak Aab.

Peaminister Kallas, kes andis esmaspäeval koroonaviiruse suhtes positiivse proovi, jätkas teisipäeval kodusest karantiinist tavapäraste tööülesannete täitmist ning tegi riigikogule videokõne vahendusel ülevaate Euroopa Liidu poliitika elluviimisest.

“Täna plaanin võtta päeva ravimiseks ja puhkamiseks, nagu haiguse ajal tavaks on. Samas olen vajadusel kättesaadav ning hoian end riigis toimuvaga jooksvalt kursis. Jälgin oma tervist vastutustundega ja soovin esimesel võimalusel virtuaalselt tööle naasta,” ütles Kallas.

Jaak Aab osaleb kolmapäeval peaministri asendajana ka riigikogu infotunnis.

3 kommentaari
  1. Jane 3 aastat ago
    Reply

    Mul poleks midagi selle vastu kui ta jääkski peaministriks.

  2. Jah 3 aastat ago
    Reply

    Kuigi ma olen Reformierakonna vastane soovin ma Kaja Kallasele kiiret paranemist. Pealegi on ta Siim Kallase tütar keda ma ainukesena austan reformierakondlastest poliitikute seast. Aga mitte kellelegi ei soovi seda haigust sest ravi pole ja kuidas mõjub vaktsineerimine me ei tea. Ainult et pole vaja ellu viia Euroopa Liidu poliitikat vaid Eesti oma.Saime iseseisvuse aga seda pole oleme jälle liidus.

  3. Kui 3 aastat ago
    Reply

    üks jahupea asendab teist jahupead, mis on siis parem? Kihvt oleks siis, kui meil jahupäid polekski.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.